Αυτά τα 6 fit ζευγάρια του Χόλιγουντ, θα σε κάνουν να πάρεις τον συντροφό σου και να ξεκινήσετε αμέσως γυμναστική

Ας είμαστε ειλικρινείς, λίγοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που πάνε γυμναστήριο χωρίς να το αισθάνονται σαν καταναγκαστική εργασία. Ακόμα και το γυμναστήριο όμως, μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο αν δεν είναι κάτι που το κάνεις μόνη σου, πόσο μάλλον αν πηγαίνεις με την κολλητή σου ή ακόμα καλύτερα με τον σύντροφό σου.

Κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του μικρούς κώδικες επικοινωνίας και κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικά πράγματα που το δένουν. Άλλα ζευγάρια μπορεί να βλέπουν φανατικά την ίδια σειρά στην τηλεόραση ή να διαβάζουν το ίδιο βιβλίο για να συγκρίνουν απόψεις στο τέλος, σε άλλα ζευγάρια αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικές κουζίνες ή να πηγαίνουν κάθε εβδομάδα σινεμά. Ε, εσύ και ο σύντροφός σου μπορείτε να έχετε κοινό σημείο αναφοράς τη γυμναστική, γιατί αν γυμνάζεστε μαζί, θα δίνετε κίνητρο ο ένας στον άλλο, θα αποκτήσετε πιο βαθύ δέσιμο και θα κάνετε και κορμάρες.

Αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει και τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, που όχι μόνο γυμνάζονται παρέα, αλλά μοιράζονται αυτές τους τις στιγμές και στα social media, για να πάρεις κι εσύ λίγη έμπνευση.

Gisele Bundchen-Tom Brady

Εκείνη ήταν επί σειρά ετών το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, εκείνος είναι ο αθλητής με τα περισσότερα πρωταθλήματα αμερικανικού ποδοσφαίρου, ήταν αναπόφευκτο λοιπόν, πως ένα από τα πράγματα που θα τους έδενε, θα ήταν και η γυμναστική. Αν κρίνουμε από την παραπάνω εικόνα πάντως, η Βραζιλιάνα καλλονή, είναι δυνατή αντίπαλος για τον σύζυγός της.

Elsa Pataky-Chris Hemswoth

Ο κινηματογραφικός Θορ και η Ισπανίδα σύζυγός του όχι μόνο μεγαλώνουν μαζί τα τρία παιδιά τους, αλλά γυμνάζονται και μαζί. Η Elsa Pataky φαίνεται πως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την φιγούρα του “σούπερ-ήρωα” συντρόφου της.

Behati Prinsloo-Adam Levine

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret και ο ροκ σταρ σύζυγός της, εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή που το βαρύ προγραμμά τους τους επιτρέπει να είναι μαζί, έτσι ακόμα και στο γυμναστήριο πάνε παρέα και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή.

Niki Reed-Ian Somelhalder

Κέρδισαν τις καρδιές όταν έπαιξαν σε ταινίες και σειρά αντίστοιχα, όπου παρίσταναν τους βρικόλακες. Πλεόν, επιλέγουν να ζουν μια ζωή λίγο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πιο κοντά στην φύση. Ακόμα και όταν γυμνάζονται οι δυο τους, φροντίζουν συχνά αυτό να γίνεται κάπου έξω και όχι μέσα σε μια αίθουσα γυμναστηρίου.

Michael Phelps-Nicole Phelps

Ο αθλητής με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και η σύζυγός του, απολαμβάνουν να κάνουν μαζί γιόγκα. Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους τα λέει όλα.

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως στο πρόσωπο του πρωταθλητή του μπέιζμπολ, δεν βρήκε μόνο τον άνδρα της ζωής της αλλά και τον μοναδικό άνδρα που να μπορεί να την συναγωνιστεί στο γυμναστήριο.

Read More

And More