Η Victoria Beckham ετοιμάζει εταιρία καλλυντικών και αυτές είναι οι πρώτες behind the scenes φωτογραφίες!

Όταν είσαι η Victoria Beckham το να κάνεις 1859 διαφορετικά πράγματα δεν σου αρκεί και θέλεις να εντάξεις και ένα 1860ο. Στην περίπτωσή της, λοιπόν, αυτό είναι μια εταιρία καλλυντικών. Εξάλλου, είναι big thing στις μέρες μας οι διάσημες να δημιουργούν εταιρίες καλλυντικών.

Βεβαίως, η είδηση αυτή, ότι δηλαδή η Posh επρόκειτο να κάνει εταιρία καλλυντικών, είναι κάτι που γνωρίζαμε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Victoria Beckham μας δίνει μια γεύση από όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες για την προετοιμασία αυτού του brand.

Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, ανέβασε στο instagram της την φωτό που βλέπεις παραπάνω και έγραψε: “Προετοιμάζοντας την επιδερμίδα!” ενώ δίπλα έβαλε τα εξής hashtag: #VictoriaBeckhamBeauty #CleanBeauty #NotPerfect.

Οι followers έσπευσαν να σχολιάσουν αυτά τα μαύρα patches που φορούσε κάτω από τα μάτια της ενώ πολλοί πιθανολόγησαν πως πρόκειται για προϊόν που θα βρούμε στην επικείμενη σειρά καλλυντικών της. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, οι πιο διαβασμένοι, είπαν πως τα patches αυτά ανήκουν στο brand 111Skin του ελληνικής καταγωγής dr Yannis Alexandrides από τον οποίο έχουμε πάρει συνέντευξη εδώ και τα οποία (σ.σ. patches) μπορείς να βρεις εδώ.

Επίσης, η Posh ανέβασε και μερικές ακόμη φωτό από το shooting αλλά και την Harper Seven η οποία επισκέφτηκε τη μαμά της στο σετ.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το brand και φυσικά ανυπομονούμε και για την κυκλοφορία του!

 

Read More

And More