Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι αύξησε την τηλεθέαση της εκπομπής της, κατά 100%

Ξεκινώντας σε ένα εντελώς νέο, για την ίδια, επαγγελματικό περιβάλλον, στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Η Τατιάνα Στεφανίδου κινήθηκε κόντρα στα «καλοπροαίρετα»… προγνωστικά, μπήκε στη μάχη και «κράτησε» μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν βγήκε από την τηλεοπτική αρένα νικήτρια. Και τι ακριβώς εννοούμε με αυτό;

Σε μία ζώνη που δεν είχε δοκιμαστεί μέχρι τότε, η Τατιάνα είπε την πρώτη καλημέρα το φθινόπωρο του 2018 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έκτοτε, «έχτιζε» κάθε μέρα τη σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό και δέκα μήνες αργότερα πέτυχε -μεταξύ άλλων- τρία πολύ συγκεκριμένα πράγματα, άξια αναφοράς.

Αρχικά, το πολύ προφανές, η υψηλή τηλεθέαση στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen, η εκπομπή έκλεισε τη σεζόν αγγίζοντας στο γενικό το 22,2%. Έτσι δημιούργησε μια συνέχεια στην υψηλή τηλεθέαση του ΣΚΑΪ που ξεκινά από τις 6 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Το «Μαζί σου», όμως, είναι η εκπομπή που κατάφερε από την αρχή έως το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς να πετύχει αύξηση των ποσοστών της στο δυναμικό κοινό κατά 100%. Αυτό που άρχισε ως 9,3% στις ηλικίες 18-54, έφτασε τον Ιούλιο το 18,2%! Όποιοι γνωρίζουν καλά από τηλεόραση, αντιλαμβάνονται εύκολα ότι πρόκειται για έναν άθλο.

Διάβασε περισσότερα στο zappit.gr

Read More

And More