Ελένη Μενεγάκη: Από την Άνδρο στη Μύκονο! Διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί για την παρουσιάστρια

Μετά το τέλος της εκπομπής της για την φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Αφού επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά της αρκετά νησιά των Κυκλάδων, επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου. Ωστόσο, χρειάστηκε να κάνει μια παύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούσε με τον σύζυγο και τα παιδιά της, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής της.

Η παραμονή της στην πρωτεύουσα ήταν ολιγοήμερη και, μόλις ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πήρε το πλοίο της γραμμής και έφυγε ξανά για το νησί. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά παρέμεινε για πολύ στο εξοχικό της σπίτι, αφού με την οικογένειά της αποφάσισαν να επιβιβαστούν στο σκάφος τους και να επισκεφθούν τη Μύκονο.

Η Ελένη, λοιπόν, βρέθηκε στο νησί των ανέμων μετά από πολλά χρόνια και ενθουσιάστηκε με τις ομορφιές του. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, φωτογραφήθηκε κάτω από φοίνικες, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, ενώ δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο σχολιάζοντας: «Το μπλε της Μυκόνου #eleni #blue #mykonos #cyclades_islands #greece».

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από όλους και από όλα…

Read More

And More