Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση στην Βενετία λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM! [pics,vid]

Μόλις τρεις μέρες μας απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model! Τα γυρίσματα του GNTM κράτησαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τα νέα κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να πασχίσουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Οι κριτές του reality μόδας μπορεί να μην έκαναν πολλές διακοπές, ωστόσο είναι ενθουσιασμένοι για τον νέο κύκλο! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα διάλειμμα από τα πυρετώδη γυρίσματα και ήδη από εχθές βρίσκεται στην μαγευτική Βενετία!

Το πρωί της Τετάρτης μπήκε στο αεροπλάνο και λίγες ώρες αργότερα μας αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της τον ξεχωριστό προορισμό της! Το πανέμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM δεν έκανε γνωστό τον λόγο του ταξιδιού της, ωστόσο φαίνεται πως είναι καθαρά επαγγελματικό και έχει σχέση με μεγάλη εταιρεία μόδας! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απολαύσει τις ομορφιές της ιταλικής πόλης και να κάνει τις βόλτες της στα κανάλια της Βενετίας!

Με το που πάτησε το πόδι της στην Ιταλία δεν σταμάτησε να δημοσιεύει Instagram Stories και να μας δείχνει το πόσο όμορφα περνάει!


Read More

And More