Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Βροχές, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νοτιάδες

Χαλάει ξανά ο καιρός από αύριο Τρίτη και από δυτικά. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο. Δείτε όλο το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Οι εκτιμήσεις πως νέα κακοκαιρία είναι προ των πυλών επιβεβαιώνονται από το νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Δευτέρας (11.11.2019), προειδοποιώντας για τη “μετεωρολογική βόμβα” που μας… έρχεται από τα δυτικά τις επόμενες ώρες. Ο καιρός θα αγριέψει ξανά από το μεσημέρι της Τρίτης (12.11.2019), με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Ο καιρός να χαλάσει αρχικά από τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, όταν από το μεσημέρι, αύριο, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Το βράδυ, η κακοκαιρία θα επεκταθεί στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα δείξει τα “δόντια” του από τις πρωινές ώρες έως το μεσημέρι σε κεντρική Μακεδονία, ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττική), Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα σε Θεσσαλία και Σποράδες.

Πηγή: newsit

Read More

And More