Ζέτα Δούκα: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για χάρη του ρόλου της στο remake του “Καφέ της Χαράς”!

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στον Ant1 με νέα επεισόδια τον Ιανουάριο του 2020, με αφορμή τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του σταθμού. Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς θα μας παρουσιάσουν τις ζωές τους 15 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο.

Σχεδόν όλοι κάτοικοι του Κολοκωτρονιτσίου θα κάνουν μικρότερα ή μεγαλύτερα περάσματα από το reamke του σίριαλ, ωστόσο, θα υπάρξουν και κάποιες ηχηρές απουσίες, καθώς κάποιοι ρόλοι δεν… χωρούσαν στο σενάριο. Βέβαια, στο cast θα προστεθούν και νέοι ηθοποιοί, όπως η Ζέτα Δούκα, η οποία θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, οι πρωταγωνιστές του νέου «Καφέ της Χαράς» πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφισή τους κι εκεί, λοιπόν, είδαμε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ζέτα Δούκα για χάρη του νέου ρόλου της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της και πλέον είναι πιο ξανθιά από ποτέ, τόσο που δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Το σίγουρο όμως είναι πώς ακόμα και με αυτό το χρώμα παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram της:

Που θα πάει; Θα την συνηθίσουμε και με αυτό το μαλλί…

Read More

And More