Ευγενία Σαμαρά: Αγκαλιά με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη στην πρεμιέρα του! [pics]

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και στηρίζουν πάντα ο ένας το άλλον. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη που είναι αχώριστοι. Το βράδυ της Τετάρτης όμως ήταν αφιερωμένο στον Γιάννη, που έκανε επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση Chicago στο θέατρο Ολυμπία  – Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας.

Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψε η τηλεοπτική Νόρα από το «Έρωτας Μετά». Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη διάσημη σειρά μυστηρίου του Alpha, αλλά και στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» βρέθηκε στο πλευρό του καλού της και τον στήριξε σε αυτήν την πολύ σημαντική για εκείνον μέρα. Μιλώντας μάλιστα, στις κάμερες ο Γιάννης Ποιμενίδης αποκάλυψε πως η καλή του είναι πάντα κοντά του και τον στηρίζει και δεν λείπει ποτέ από πρεμιέρα του.

Ευγενία Σαμαρά, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φωτεινή Αθερίδου, Ευγενία Σαμαρά

Γιάννης Ποιμενίδης, Ευγενία Σαμαρά

 

Όσο για την όμορφη Ευγενία Σαμαρά, βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο, απόλαυσε τον σύντροφό της στη σκηνή και του χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα. Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την παράσταση μίλησε με λόγια αγάπης για τον Γιάννη της. Σε δηλώσεις της, όμως, στο Πρωινό Ant1, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι καλά με τον σύντροφό της, αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια γάμου.

Σκηνές από την παράσταση!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More