Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΑΝΤ1 για το “Dancing” ;

Τόση συζήτηση τόσα χρόνια, ούτε για την λίστα του… Σίντλερ – που λέει ο λόγος – δεν έχει γίνει, όσο έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για την λίστα που κυκλοφορεί στα γραφεία του καναλιού του Αμαρουσίου και περιλαμβάνει τα πρόσωπα εκείνα που οι Αντεννικοί μετά απο μαραθώνιες συσκέψεις, κατέληξαν πως θέλουν να πολιορκήσουν για το “Dancing with the stars 2” !

Μία λίστα στην οποία περιλαμβάνονται λέει πάνω απο 100 ονόματα, ενώ όλες αυτές τις ημέρες έχουμε και ασχολούμαστε και με τους άλλους… εκατό που λένε απο μόνοι τους ότι είναι μέσα σε αυτή την λίστα και ότι έχουν δεχτεί πρόταση από το κανάλι για να εμφανιστούν στην δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του επιτυχημένου σόου, αλλά όλως… τυχαίως είπαν “όχι” ! Ονάματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε !

Σήμερα ,λοιπόν, είπα κι εγώ να ακολουθήσω την μόδα της εποχής και να σας αποκαλύψω ακόμα ένα πρόσωπο που βρίσκεται στα κιτάπια των διοικητικών του ΑΝΤ1 για το “Dancing” .Και να ξέρετε αυτό το πρόσωπο δεν είναι απο εκείνα που υποτίθεται πως θέλουν με τρέλα στο κανάλι, αλλά είναι ένα πρόσωπο που θέλουν όντως με τρέλα στο κανάλι και που αν κάνει την έκπληξη και πει το “ναι” ; Θα δημιουργηθεί μεγάλο… μπατακλάν ,όπως λένε επιτυχημένα και ο Φώτης με την Μαρία στο Star.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” το νέο πρόσωπο που έχει μπει στην κορυφή αυτής της περιβόητης λίστας και με το οποίο αναμένεται να έρθουν σε επαφή απο Δευτέρα, δεν είναι άλλο απο τον Ντέμη Νικολαίδη !

Ναι, ο Ντέμης είναι το πρόσωπο που θέλουν με τρέλα οι Αντεννικοί, γιατί πιστεύουν πως πρόκειται – αν εξαιρέσουμε φυσικά τον χώρο της σόου-μπιζ – για μία απίστευτα λαμπερή προσωπικότητα, με την οποία θα γίνει απίστευτος ντόρος, αν τα καταφέρουν τελικά και συνεργαστούν !

Και η αλήθεια είναι πως αν ο Ντέμης κάνει την ανατροπή και πει το μεγάλο “ναι” ; Αυτή θα είναι μία απο τις μεγαλύτερες ειδήσεις και εκπλήξεις του φετινού χειμώνα ! Λέτε ;

Read More

And More