ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι του χρόνου, ο μοναδικός πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 !

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί και ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος έχουν σπαταληθεί μέχρι τώρα, σε σχέση με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και το “10 με 1 μαζί” ! Βλέπετε, όσο τα αγόρια του καναλιού του Αμαρουσίου δεν βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και όσο ο… κόκορας της πρωινής μας ενημέρωσης σκίζει από πλευράς τηλεθέασης, τόσο τα τηλεοπτικά σενάρια για το τι θα δουν του χρόνου τα ματάκια μας στον ΑΝΤ1, φουντώνουν !

Σενάρια τα οποία ,όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, έφτασε η στιγμή για να πάρουν ένα τέλος… Ενα τέλος που για κάποιους από τους τηλεοπτικούς “ήρωες” της συγκεκριμένης τηλεοπτικής ιστορίας θα είναι happy end και για κάποιους άλλους… sorry end, μιας και οι Αντεννικοί προσανατολίζονται στο να τους πουν… sorry αλλά δεν θα ξανά πάρουμε !

Και επειδή δεν μου αρέσει να σας μιλάω με γρίφους, αυτό που έχω να σας πω είναι, πως ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί ακόμα να μην έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως, τα ραντεβού που έχει πραγματοποιήσει με την διοίκηση έχουν πάει πάρα πολύ καλά και απ ΄ότι όλα δείχνουν, είναι μόνο ζήτημα χρόνου, το πότε τελικά ο γνωστός παρουσιαστής και το κανάλι θα δώσουν και πάλι τα χέρια.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1 θα ανανεώσουν την συνεργασία τους για ακόμα όχι έναν, αλλά ενάμιση χρόνο (βλέπετε το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη λήγει τον Δεκέμβριο του 2011…) και κάπου εκεί γύρω στο Πάσχα υπολογίζεται πως θα πέσουν και οι υπογραφές.

Οσο για το τι ακριβώς θα κάνει του χρόνου ο οικοδεσπότης του “Καλημέρα Ελλάδα” ; Αν η συμφωνία έχει αίσιο τέλος και όντως κλειδώσει, τότε θα δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη να “μεταμορφώνεται” στον απόλυτο πρωταγωνιστή και κυρίαρχο της καθημερινής, πρωινής, αλλά και… ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1, μιας και οι Αντεννικοί απ ΄ότι φαίνεται αποφάσισαν να μην… εκποίησουν τηλεοπτικές αξίες χρόνων που έχουν στα χέρια τους (όπως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης), αλλά να τις αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο !

Και αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο, οι Καραμερο-Χαριτάτοι φεύγουν (σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα τηλε-δεδομένα…) και όχι οι… ξανθιές παρουσιάστριες δεν έρχονται (βλέπε Μανωλίδου, Μπουλέ κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ όπως πολλοί πίστευαν) ,αλλά έρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η διοίκηση του καναλιού πρότεινε στον έμπειρο δημοσιογράφο, να αναλάβει την παρουσίαση μίας ενιαίας ζώνης ,μίας ζώνης που θα ξεκινά στις 8.00 το πρωί και θα τελειώνει στις 12.00 το μεσημέρι (για το ενδεχόμενο της ενιαίας ζώνης άλλωστε είχαμε ξανά μιλήσει κάποια στιγμή) και κατά την διάρκεια της οποίας εννοείται πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα υπηρετεί πιστά την ενημέρωση, ενώ μόλις η ώρα περάσει, θα χαλαρώνει λιγάκι , θα λύνει την γραβάτα του και θα κάνει ένα πιο light τηλεοπτικό παιχνίδι, έχοντας την ευκαιρία να μας ξεδιπλώσει τόσο το αφοπλιστικό του χιούμορ, όσο και το ταλέντο της επικοινωνίας που αναμφισβήτητα διαθέτει, φιλοξενώντας στο πλατό διάφορες προσωπικότητες απ ΄όλους τους χώρους.

Με άλλα λόγια; Ο Γιώργος Παπαδάκης καλείται να μας παρουσιάσει μία εκπομπή με άφθονες δόσεις ενημέρωσης (αυτό εννοείται…) αλλά και με κάποιες αποχρώσεις ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα… infotainment μοντέλο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του !

Και αν γίνει κάτι τέτοιο; Σας το υπογράφω πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα σαρώσει, αφού αν γνωρίσετε το… χαλαρό στυλάκι του γνωστού δημοσιογράφου, θα διαπιστώσετε, πως είναι ασυναγώνιστο !

Read More

And More