Γεννήθηκε ο Ρουβάς junior! Αποκλειστικές φωτο από τον Σάκη στο μαιευτήριο

Η Κάτια είχε πόνους από το πρωί της Παρασκευής και ο αγαπημένος της Σάκης θεώρησε σωστό να αναβάλει την προτελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη καθώς έφτασε η ώρα που η μικρή Αναστασία θα γνωρίσει το νέο της αδερφάκι!

Ο γιος του Σάκη γεννήθηκε μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου με καισαρική τομή και η διαδικασία κράτησε τουλάχιστον 15 ώρες. Η Κάτια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό με βάρος 3,3 κιλά και από το πλευρό της δεν έλειψε ούτε στιγμή ο σύντροφός της.

Ο Ρουβάς junior αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στον κόσμο. Η Κάτια αν και ήταν στο μήνα της, ο γιατρός της υπολόγιζε να γεννήσει την ερχόμενη Πέμπτη. Μία μέρα δηλαδή πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στην Αθήνα.


Ο γιατρός της Κάτιας, Ελπιδοφόρος Δουράτσος

Το ζευγάρι έφτασε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 11 στο μαιευτήριο Λητώ. Ο Σάκης και η Κάτια μπήκαν από την πίσω πόρτα για να μην τραβήξουν την προσοχή αλλά ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό…

Οι συνεργάτες του τραγουδιστή μάλιστα έγραψαν στο twitter στις προσωπικές τους σελίδες ότι κάτω από άλλες συνθήκες θα στεναχωριόντουσαν που δεν θα εμφανιστούν το βράδυ στο μαγαζί. Η χαρά τους όμως είναι μεγάλη που πλέον ο Σάκης θα έχει ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια του και το γιόρτασαν όλοι μαζί το Σάββατο, στην τελευταία τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Τι καλύτερο για τον επιτυχημένο Έλληνα τραγουδιστή από να μοιραστεί την μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με το αγαπημένο του κοινό. “Έχω μία τεράστια οικογένεια που δεν την ξέρω”, δήλωσε ο ίδιος κατά την διάρκεια του προγράματος προσπαθώντας να ευχαριστήσει τους θαμώνες της Πϋλης Αξιού για το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

O Σάκης πετάει από την χαρά του και δεν σταματάει να χαμογελάει από την στιγμή που ήρθε στον στον κόσμο ο γιος του. Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να το ανακοινώσει και μέσα από τις σελίδες του στο facebook και το twitter. Όπως ήταν φυσικό οι ευχές που δέχθηκε ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο μαιευτήριο, στο πλευρό του Σάκη και της Κάτιας. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που του ευχήθηκαν για τον γιο του μέσα από το internet αλλά και τις τηλεοπτικές τους εκπομπές, αφού τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια είναι από τα αγαπημένα παιδιά της showbiz!

Ο μικρός μοιάζει απίστευα στο Σάκη και σίγουρα θα είναι πανέμορφο, όπως είναι άλλωστε και οι δύο γονείς του. Ίσως καταφέρουμε να το ανακαλύουμε κι εμείς την Πέμπτη που αναμένεται η οικογένεια Ρουβά να επιστρέψει στο σπίτι με το νέο μέλος.

To TLIFE πέτυχε τον τρισευτυχισμένο Σάκη έξω από το μαιευτήριο, λίγες ώρες μετά την γέννηση του γιου του. Δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να μας χαιρετάει…

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το ζευγάρι παρακαλεί θερμά τους φίλους της οικογένειας να μην σταλούν δώρα στο μαιευτήριο, αλλά να κατατεθούν χρήματα στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του φιλανθρωπικού οργανισμού “Ελπίδα”: Alpha bank, 152002002000515. Τράπεζα Πειραιώς, 5017005517-191. Οι καταθέτες πρέπει να δίνουν το όνομά τους και τον κωδικό 20 ώστε να φαίνεται ο λόγος της κατάθεσης.

Να τους ζήσει!

Read More

And More