Η sexy Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Euro! Φωτογραφίες και βίντεο

Η νίκη της εθνικής μας ομάδας και η πρόκριση της στους 8 του Euro σίγουρα μας γέμισε χαρά. Δεν ήταν το μόνο όμως που συγκρατήσαμε από τον αγώνα μας με την Ρωσία… Ο εικονολήπτης δεν μπορούσε να «ξεκολλήσει» τα πλάνο από μία ξανθιά παρουσία που βρίσκονταν στις κερκίδες. Σε πολύ λίγα λεπτά μάλιστα, τα social media πήραν “φωτιά” από σχόλια για την όμορφη οπαδό της Ελλάδας

/

Η εντυπωσιακή κοπέλα με τα γαλάζια μάτια έχει «κλέψει τις καρδιές» των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, υποχρεώνοντας μάλιστα πολλά ευρωπαϊκά δίκτυα και ιστοσελίδες να «υποκλιθούν» στην ομορφιά της. Με νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάνα Γ. δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική ομάδα για το Εuro!

/

Xειροκροτά την προσπάθεια των διεθνών, παθιάζεται ζητωκραυγάζοντας υπέρ της «γαλανόλευκης», ενώ ενίοτε «παίζει» με τον φακό που κεντράρει επάνω της προσφέροντας πλατιά χαμόγελα και σέξι σαγηνευτικά βλέμματα.

/

Το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» την εντόπισε στο Βρότσλαβ. Με πατέρα Ελληνα (ο κ. Γιώργος απ’ τα Τρίκαλα) και μητέρα Πολωνέζα (η κ. Μπάρμπαρα απ’ το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαβ) η Αγγελική-Αντριάνα διαμένει πλέον μόνιμα (και μόνη της) στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία, αλλά η αλήθεια είναι πως «έχει κλέψει καρδιές» στα γήπεδα της Πολωνίας.

/

Η ίδια, αν και καλλονή, παρουσιάζεται μετριοπαθής. «Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο», εξομολογείται αρχικά, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πως «δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την… πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες». Στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ, είπε με παράπονο: «Μου πέρασε απ’ το μυαλό, αλλά, όπως μου είπαν, το ύψος μου (1.62μ.) δεν ήταν το ενδεδειγμένο». Η απόρριψη αυτή δεν την ενόχλησε καθόλου, ενώ, σκιαγραφώντας πώς θέλει τον άνδρα της ζωής της, υπογραμμίζει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι ποδοσφαιριστής ή ακολουθεί κάποιο άλλο επάγγελμα. Για μένα μετράει η καρδιά, η αγάπη, η πίστη. Να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει, τα υπόλοιπα έπονται». Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι.

/

Ωστόσο, θεωρεί τους Ελληνες «απ’ τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην Εθνική ομάδα «ψηφίζει» τον «Τζαβέλλα», ενώ θεωρεί «αγαπημένο της» τον Φορτούνη (απ’ τον οποίο έχει πάρει και αυτόγραφο), λόγω και εντοπιότητας, καθώς και οι δύο κατάγονται από την Καλαμπάκα.

/

Την Παρασκευή η 26χρονη αισθητικός θα είναι και πάλι στις κερκίδες για να στηρίξει την Ελλάδα! «Θα είμαι και την Παρασκευή στο Γκντανσκ για το ματς με τη Γερμανία. Εύχομαι να τους σκίσουμε. Να σου πω την αλήθεια στο ματς με τη Ρωσία δεν πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Ελπίζω να μείνω μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Μπορούμε να σηκώσουμε ξανά την κούπα», υπογράμμισε η ίδια.

Δες το στιγμιότυπο που καθήλωσε τους ποδοσφαιρόφιλους:

Read More

And More