Παπαχαραλάμπους: Έφυγα από το επάγγελμα για να κάνω παιδιά!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ύστερα από 3 χρόνια αποχής από την τηλεόραση -λόγω του ότι μεσολάβησαν δύο γιοι, τριών και δύο ετών- επιστρέφει, έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Μπέζο στη σειρά ”Κλινική περίπτωση”.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ELLE”, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι ανάμεσα σε καριέρα και παιδιά επιλέγει το δεύτερο, ακόμα κι αν φαίνεται μικροαστικό σε κάποιους και αναφέρει σχετικά με την επιστροφή της: ”Αρχικά φανταζόμουν ότι θα μου φαινόταν πολύ περίεργο. Ύστερα από λίγες ώρες γύρισμα ένιωσα σαν να μην είχα φύγει ποτέ.”

Η αποχή…
”Ήταν εντελώς συνειδητή. Έφυγα από το επάγγελμα για να κάνω παιδιά. Έλειψα 3 χρόνια. Αν η πρόταση για το σίριαλ δεν ήταν τόσο δελεαστική, θα απουσίαζα παραπάνω… Ύστερα από 3 χρόνια υπάρχει η αγωνία μήπως δεν σε θυμούνται μετά. Από τη στιγμή όμως, που αποφάσισα να κάνω παιδιά, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την αποχή. Οι γυναίκες που λένε ”μπορώ και καριέρα και μωρά” νομίζω ότι κάτι χάνουν τελικά.”

Με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη, συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά ”Μπαμπά μην τρέχεις”
”Με τον Φάνη ερωτευτήκαμε όπως και οι δυο ήρωες στο σίριαλ που παίζαμε. Δεν το καταλαβαίναμε τότε, αλλά τελικά ζούσαμε το σενάριο της σειράς… Πριν από 10 χρόνια, θα σας έλεγα ”Εγώ με ηθοποιό; Ποτέ!”. Τελικά ποτέ μη λες ποτέ…”.

Οικονομική κρίση – Οικογένεια με δυο παιδιά
”Είναι μεγάλο το πρόβλημα. Μόνος σου ακόμα και με λίγα λεφτά, τα καταφέρνεις. Όταν έχεις παιδιά είναι αλλιώς. Δεν είναι μόνο το ”τι θα φάνε αύριο;” αλλά κάτι ακόμα πιο δραματικό… ”Σε ποια χώρα θα μεγαλώσουν;”. Φοβάμαι ότι από τη χώρα μας αφαιρείται η πνευματικότητα. Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις, δεν έχεις περιθώρια για πολιτισμό. Περιορίζεσαι σε φτηνό φαγητό, φτηνή ζωή, φτηνή διασκέδαση.”

Read More

And More