Κ. Παπουτσάκη: Το προσκλητήριο του γάμου της και η ευαισθησία για τα παιδιά!

Την ευαισθησία της και την αγάπη της στα παιδιά που έχουν ανάγκη έδειξε για μια ακόμη φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά ζήτησε αντί για δώρο γάμου την ενίσχυση του “Χαμόγελου του παιδιού” και του Συλλόγου “Η Πίστη”.
Μετά τη φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά από το “Χαμόγελο” στην οποία είχε συμμετάσχει πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα προσπαθεί να περάσει το ίδιο μήνυμα ανθρωπιάς και μέσα από το γάμο της.
Όπως αναφέρει η “Espresso” στο προσκλητήριο του γάμου, το ζευγάρι γράφει χαρακτηριστικά: “Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ’ όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στο σύλλογο “Η Πίστη”.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 28 Αυγούστου στη Δονούσα και κουμπάρος τους θα είναι ένας καλός του φίλος, εκτός καλλιτεχνικού στερεώματος.

Read More

And More