H K. Λέχου μιλάει για πρώτη φορά για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στο κυπριακό περιοδικό ”To Περιοδικό” για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν ήταν μόλις 12 ετών. ”Έχω περάσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας το οποίο με ταλάνιζε για πάρα πολλά χρόνια. Το είχα από τα 12 μου και μετά χρειάστηκε να ξανακάνω την επέμβαση στα 27 μου. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Αυτό το πρόβλημα με γέμιζε με πάρα πολύ θυμό, και ένα μεγάλο γιατί: «Γιατί σε μένα;» Τώρα πια ξέρω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα πολύ μεγάλο θέμα, είτε ψυχικό είτε σωματικό το οποίο τους κατατρέχει σε όλη τους τη ζωή”, δηλώνει.

Αν και δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της στην ερώτηση για το αν παντρεύεται απαντά λακωνικά: ”Κάθε πράγμα στο καιρό του” ενώ για το αν θα κάνει παιδί λέει: ”Το παιδί μπορεί να έρθει μέχρι κάποια ηλικία. Δεν μπορεί να κάνεις παιδιά στα 50. Και πες ότι τα έκανες, πρέπει να τα μεγαλώσεις και πρέπει να έχεις και την δύναμη γι’ αυτό. Η φύση έτσι όπως τα έχει φτιάξει, τα έχει φτιάξει με μία σοφία. Πρέπει να έχει κουράγιο μια γυναίκα για να μεγαλώσει ένα παιδί, εκτός και αν το πασάρει πουθενά αλλού να το μεγαλώσει. Και αυτό το βρίσκω το χειρότερο πράγμα από όλα. Καλύτερα να μην το έκανες”.

Σαν γυναίκα έχει και εκείνη τις ανασφάλειες της εις ό,τι αφορά το πέρασμα του χρόνου: ”Δεν σου αρέσουν τα σημάδια του γήρατος, που χάνεις τις αντοχές σου, ότι έβλεπες να αλλάζει το σώμα σου, το πρόσωπο σου, αυτά δεν σου αρέσουν. Αλλά προσπαθώ να μου αρέσει το ότι μεγαλώνω. Αλλά αυτό θέλει εγκεφαλική δουλειά να το κάνεις για να φύγει το ενδιαφέρον από εκεί και να πάει κάπου αλλού”, λέει χαρακτηριστικά.

Read More

And More