Χώρισε η Shakira μετά από 11 χρόνια σχέσης!

Χώρισε μετά απο 11 χρόνια σχέσης η Shakira. Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της, μέσω της προσωπικής της σελίδας, ξεκαθαρίζοντας πως κρατά φιλικές σχέσεις με τον πρώην της.

Σαν “βόμβα” έσκασε στην showbiz,η είδηση ότι η Shakira χώρισε από τον Antonio de la Rua έπειτα από 11 χρόνια σχέσης! “Τον Αύγουστο αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Όλο αυτό το διάστημα όμως, συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, χέρι – χέρι. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο”, έγραψε η Κολομβιανή σταρ στην προσωπική της ιστοσελίδα.
Η ίδια συμπλήρωσε το εξής: “Θεωρούμε προσωρινό αυτό το χωρισμό και τον βλέπουμε ως μια περίοδο προσωπικής αναζήτησης, συνεχίζοντας να είμαστε συνεργάτες στην δουλειά και την επαγγελματική μας ζωή γενικότερα”.
Ωστόσο, οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, που είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο φουντώνουν, καθώς πολλοί θέλουν την Shakira να έχει ερωτευθεί τον άσο της Μπαρτσελόνα Gerard Pique!
Μάλιστα, οι παπαράτσι είχαν “τσακώσει” την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σε ξενοδοχείο της Ιμπίζα, πυροδοτώντας τις φήμες για ειδύλλιο. Σύμφωνα με όσα λέγονται, Shakira και Gerard γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του clip για το “Waka Waka”, του τραγουδιού για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Read More

And More