Current mood: ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει!

Είμαι κορίτσι του καλοκαιριού. Και ναι, θα μπορούσα να σου πω πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή και να απολαμβάνουμε την εποχή και μπλα, μπλα, μπλα αλλά όχι. Ειδικά, αυτά τα κλισέ δεν είναι για μένα. Γιατί επαναλαμβάνω: είμαι-κορίτσι-του-καλοκαίριου.

Για να στο κάνω πιο σαφές: βάφω τα νύχια μου χρωματιστά, κάθε φορά που πηγαίνω στα μαγαζιά αυτή την περίοδο και ορκίζομαι να πάρω κάτι από τα εκπτωτικά καταλήγω να φεύγω με δυο- τρία παστέλ παντελόνια- φορέματα- γουατέβερ που δεν έχουν ούτε 1 ευρώ έκπτωση. Και όσο η μέρα μεγαλώνει και βλέπεις ότι έχει πάει έξι και δεν έχει πέσει μαύρο σκοτάδι έξω ξέρεις ότι το καλοκαίρι σου έρχεται. Και είναι πάντα ο Φλεβάρης αυτή η εποχή που γίνονται αυτά τα μπερδεμένα στο μυαλό μου- τα ρούχα μου- τα νύχια μου.

Επίσης, παρήγγειλα το πρώτο μου μαγιό (αχά!) και εκείνο το άρωμα που μου θυμίζει πάντα αμμουδιά, παραλία, ξεγνοισιά κι εκείνο το αγόρι…

Και τώρα ας κάνουμε focus σε εκείνο το άρωμα (κι ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε εκείνο το αγόρι): αν είσαι καλά διαβασμένη, θα ξέρεις σίγουρα τα Monoi Tiki. Είναι προϊόντα με φανταστικές μυρωδιές, λάδια σώματος και αρώματα που φοράνε κορίτσια σε εξωτικά μέρη που έχουν (τα ίδια κορίτσια) λουλούδια στο λαιμό.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, παρήγγειλα από το femall.gr και έφτασε μόλις στο γραφείο μου το MONOI TIKI EAU DE TOILETTE TIARE, ένα άρωμα που μυρίζει γαρδένια και είναι από εκείνες τις χαρακτηριστικές μυρωδιές που δεν μυρίζεις παντού και που ο άλλος θυμάται για πάντα. Είναι το ίδιο άρωμα που λίγο αργότερα σετάρω με τόνους ενυδατικών λαδιών σώματος MONOI TIKI που επίσης βρίσκεις στο femall.gr (εδώ θα τα δεις όλα συγκεντρωμένα), που σου χαρίζουν πολύ απαλή επιδερμίδα και αυτή την sexy γυαλάδα.

Και κάπως έτσι, με αυτά τα προϊόντα εισπράττεις τα καλύτερα κομπλιμέντα της ζωής σου. Για ΄μένα αυτά είναι 1. μυρίζεις τέλεια και 2. μυρίζεις τέλεια (επίσης, έχω τεράστιο θέμα με τις μυρωδιές!).

Και κάπως έτσι (δις) ούτε εκείνο το αγόρι μπορεί να σε ξεχάσει…

Be youtifull!

And More