Διαγωνισμός! Κέρδισε τα δύο υπερδιάσημα υγρά κραγιόν της Too Faced!

Είναι γιορτές! Που σημαίνει πως 1. θα διασκεδάσεις πολύ, 2. θα πιεις κάμποσο και 3. θα φας αρκετά. Κυρίως, όμως: 4. θέλεις να δείχνεις όμορφη περισσότερο από κάθε φορά. Υπάρχει ένα beauty gadget που σου δίνει το τέταρτο task χωρίς, όμως, να περιορίσεις τα υπόλοιπα τρία.

Με άλλα λόγια: φάε, πιες, διασκέδασε χωρίς κανένα άγχος ότι πρέπει να φρεσκάρεις το κραγιόν σου γιατί αυτό, ότι και να κάνεις θα είναι πάντα εκεί! Γιατί αυτό ακριβώς κάνει το υπερδιάσημο Melted Matte από την Too Faced το οποίο (yeah! yeah! yeah!) μπορείς να κάνεις δικό σου!

Κέρδισε το Melted Matte της Too Faced!
10 υπερδιάσημα υγρά κραγιόν της Too Faced στις best seller αποχρώσεις Lady Balls (το φλογερό κόκκινο) και Sell Out (το δεν-έχω-δει-τελειότερ0 nude) γίνονται δικά σου! Πώς; Απλώς συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής στο τέλος αυτού του post και μπες στην κλήρωση! 10 τυχερές θα κάνουν γιορτές χωρίς κανένα άγχος να φρεσκάρουν το κραγιόν τους και κυρίως, φορώντας στα χείλη τους ένα από τα δύο best seller! Μια από αυτές τις τυχερές μπορεί να είσαι εσύ! Go for it girl!

Παραπάνω, το Melted Matte στην απόχρωση Sell Out και παρακάτω το Melted Matte στην απόχρωση Lady Balls. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής, μπες στην κλήρωση και κάνε δικό σου ένα από τα δύο!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οπότε δήλωσε συμμετοχή σήμερα κιόλας!

LAST CHANCE INFO:
Τα Melted Matte της Too Faced έρχονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα Sephora κι εδώ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερες αποχρώσεις!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Graphics: Μαρία Χριστοπούλου
Μακιγιάζ: Κάτια Σερπάνου, Make Up Lab by Yiannis Marketakis

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ! STAY TUNED ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ!

Read More

And More