Η νέα μου beauty ανακάλυψη για πραγματικά…. μωρουδένια επιδερμίδα!

Αν είσαι beauty maniac, είσαι beauty maniac! Που σημαίνει πως ακόμη και αν το ντουλάπι του μπάνιου σου έχει 154 κρέμες σώματος και άλλα τόσα scrub δεν θα έλεγες όχι να τα κάνεις 155! Ειδικά, αν αυτά τα προϊόντα σου κάνουν… κλικ!

Πολύ πρόσφατα σου είχα πει εδώ για την νέα μου beauty ανακάλυψη παύλα εμμονή παύλα περνάω-όλα-μου-τα-βράδια-σερφάροντας, το femall.gr , το πρώτο… mall γεμάτο καλλυντικά και μόνο στο οποίο όμως μπορείς να κάνεις shopping όποια μέρα, ό,τι ώρα. Και σε αυτό το online mall (έτσι μου αρέσει να το λέω!) έχω εντοπίσει κάτι πολύ ψαγμένα και yummy- yummy brands που δεν βρίσκεις εύκολα εκεί έξω.

Brand no 1: I love! Και ναι, θα τα αγαπήσεις!

/

Μόλις, λοιπόν, τα παρέλαβα (σε χρόνο dt από την ημέρα που τα παρήγγειλα) και να, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου!

Αγάπη no 1: I LOVE…RASPBERRY & BLACKBERRY EXFOLIATING SHOWER SMOOTHIE
Αγάπη no 2: I LOVE…RASPBERRY & BLACKBERRY BODY BUTTER

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα scrub και ένα body butter με βατόμουρο που αφήνουν την επιδερμίδα super απαλή και την “ποτίζουν” με μια υπέροχη μυρωδιά που τελικά “γράφει” στο σώμα σου τόσο φυσικά σαν να γεννήθηκες με αυτή! Και στο περιγράφω όπως ακριβώς μου το περιέγραψε εκείνος που τα μύρισε πάνω μου 😉

Κι επειδή εγώ τις αγάπες μου (στα καλλυντικά!) θέλω να τις μοιράζομαι, σου λέω ότι μπορείς να τις βρεις εδώ κι εδώ και σε πολύ smart τιμή που δεν σε βγάζει καθόλου εκτός budget και με bonus έκπτωση!

PS1: Stay tuned γιατί το μαγικό Femall.gr κουτί της παραγγελίας μου είχε κάποια ακόμη θαυματουργά beauty goodies που θα μοιραστώ μαζί σου σε επόμενο post.
PS2: Εν τω μεταξύ θέλω να θυμηθείς τους beauty όρκους που είχαμε ανταλλάξει εδώ στο τέλος του καλοκαιριού και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου ακόμη και όταν την κρύβεις κάτω από βαριά, ζεστά ρούχα. Εγώ, πάντως, με αυτές τις δύο φανταστικές αφίξεις βρήκα το καλύτερο κίνητρο!
PS3: Μην ξεχνάς να παραμένεις όμορφη με τον δικό σου τρόπο. Να, αυτό…

Be youtiful!

Photo: Χρήστος Κέδρας

And More