Έκλεισα ραντεβού στα MAC για φρύδια και με περίμενε μια τέλεια έκπληξη!

Αν έχεις κάνει εφηβεία στα 90’s θα θυμάσαι πολύ καλά τον εαυτό σου να παίρνει το τσιμπιδάκι φρυδιών και να μην έχει… σταματημό. Και αυτή είναι μια beauty εικόνα που ιδανικά θα ήθελες να ξεχάσεις για πάντα. Ευτυχώς, όμως, ουδέν κακό αμιγές καλού και κάπως έτσι πήρες το μήνυμά σου: με τα φρύδια δεν παίζουμε! Και όταν είναι να τα βγάλουμε καλύτερα να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. Συμπληρώνω: τους top ειδικούς!

Τα δικά μου εφηβικά χρόνια ήταν, λοιπόν, κάπως έτσι, με μια πολύ λεπτή γραμμή για φρύδι και φυσικά ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που δεν αφήνω κανέναν να μου τα πειράξει. Κανέναν παρά μόνο τους top ειδικούς!

Πριν από λίγες μέρες έφτασε στο mail μου αυτό το νέο: η MAC δημιούργησε ολοκαίνουργια υπηρεσία φρυδιών. Τα βήματα είναι απλά: διαλέγεις το κατάστημα που σε βολεύει (προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται στα καταστήματα της MAC και όχι σε MAC corner που βρίσκονται μέσα σε πολυκαταστήματα) και κλείνεις το ραντεβού σου για φρύδια. Εγώ πήγα στο κατάστημα MAC στο Mall και μέσα σε λίγα λεπτά είχα το τέλειο σχήμα. Μερικές σημειώσεις!

Τα φρύδια στα κάνουν ειδικοί brow experts οι οποίοι σου δίνουν το τέλειο σχήμα βάσει και του σχήματος του προσώπου σου. Η διαδικασία γίνεται είτε με τσιμπιδάκι είτε με κλωστή ή και πολλές φορές συνδυαστικά. Στην δική μου περίπτωση, με το τσιμπιδάκι έγιναν κάποιες λεπτομέρειες. Α! Και φυσικά αν χρειαστεί γίνεται και ψαλίδι αφού πρώτα τα φρύδια χτενιστούν ανοδικά. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να αποκτήσουν πιο σωστό σχήμα τυχόν τριχούλες που πετάνε.

Μετά το βγάλσιμο των φρυδιών σειρά έχει το styling! Η brow expert δεν εφαρμόζει απλώς τα σωστά προϊόντα αλλά α) σου εξηγεί ποια είναι τα ιδανικά για εσένα β) σου δείχνει πώς να τα κάνεις μόνη σου βήμα- βήμα. Δύο σημαντικά πράγματα: δεν σχηματίζεις ποτέ απλώς μια ευθεία γραμμή με το μολύβι αλλά δουλεύεις με κοφτές, κάθετες κινήσεις ώστε να πετύχεις ένα αποτέλεσμα που μιμείται την τρίχα κι επίσης η διάφανη μάσκαρα με την οποία χτενίζεις ανοδικά τις βλεφαρίδες σου είναι τέλειο beauty όπλο για να κάνεις και το βλέμμα σου να δείχνει πιο ανοδικό!

 

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙ’ΑΥΤΟ;

Κάπου εδώ να μοιραστώ μαζί σου μια πολύ ευχάριστη έκπληξη: η υπηρεσία κοστίζει 15 ευρώ και είναι ανταλλακτική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι φεύγεις με ένα προϊόν αξίας 15 ευρώ που θα έχεις διαλέξει εσύ (φυσικά, μπορείς να προσθέσεις και μερικά χρήματα ακόμη αν αυτό που θέλεις κοστίζει παραπάνω από 15 ευρώ). Μερικές ιδέες για το τι μπορείς να πάρεις περίπου με αυτά τα χρήματα: κραγιόν που είναι ο πρώτος συνειρμός που κάνεις όταν σκέφτεσαι MAC, lip pencil και την μάσκαρα Extended Play Lash η οποία φεύγει με ζεστό νερό! Εγώ… έφυγα με το κραγιόν Lustering που βλέπεις να φοράω εδώ. Α! Και με τέλεια φρύδια. Και φυσικά θα ανανεώσω το ραντεβού μου σε έναν μήνα από τώρα περίπου, γιατί… ποια λέει όχι σε ένα τέλειο κραγιόν 😛

Last chance info: αν πας στο κατάστημα MAC στο Mall ζήτησε την Κατερίνα!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

And More