Τα hair looks που ξεχωρίσαμε στον ημιτελικό του The Voice και τα μυστικά του Syoss για να τα πετύχεις

Εδώ και μερικούς μήνες το The Voice είναι το show που μας κρατάει παρέα κάποια βράδια της εβδομάδας (θα θέλαμε όλα). Και περνάμε υπέροχα μαζί του γιατί αυτοί οι μήνες και αυτά τα Blind, τα Battles, τα Live κλπ μεταφράζονται και σε δεκάδες χτενίσματα από τους experts του Syoss που έχουν γίνει πηγή έμπνευσής μας και για τα δικά μας hair looks. Και μας ενέπνευσαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που μας εμπνέουν, ας πούμε, τα ‘Οσκαρ.
PS: σε περίπτωση που έχασες τα υπερτέλεια χτενίσματα του προηγούμενου live με έμπνευση από το κόκκινο χαλί κάνε κλικ εδώ!

Το τελευταίο live, λοιπόν, που ήταν και το live του ημιτελικού το παρακολουθήσαμε ευλαβικά και, όπως πάντα, κρατήσαμε σημειώσεις από τα αγαπημένα μας hair looks αλλά και tips για να τα αντιγράψουμε. Να, λοιπον, τα Syoss looks που λατρέψαμε στο τελευταίο The Voice and The Beauty Report!


Τα μακριά και sleek μαλλιά είναι ζητούμενο για τις περισσότερες γυναίκες και ένα λαμπερό ponytail το ιδανικότερο χτένισμα όταν τα μαλλιά σου πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Και το Syoss φροντίζει και για τα δύο! Βήμα 1: εμπιστεύσου την φροντίδα των μαλλιών σου στην σειρά Syoss Keratin που περιέχει 80% περισσότερη κερατίνη ώστε να επανορθώνει τα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο κάνοντάς τα να δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο (αρκεί να τα δοκιμάσεις για να πιστείς). Βήμα 2: στο styling “κλείδωσε” το χτένισμά σου με γενναίες δόσεις λάμψης και τη λακ Syoss Glossing Hold που συνδυάζει τέλεια λάμψη, εντυπωσιακά ρεφλέ και δυνατό κράτημα.

Αν έχεις κοντά μαλλιά και αγαπάς τα δυναμικά χτενίσματα με όγκο υπάρχει ένας μαγικός Syoss συνδυασμός που δεν περνά απαρατήρητος. Γιατί δεν γίνεται να μην πρόσεξες στο live του ημιτελικού αυτά τα μαλλιά με το super κράτημα και τη λεπτομέρεια με τις πλεξίδες. Για να το αντιγράψεις, άπλωσε σε νωπά μαλλιά τη mousse Syoss Volume Lift που δίνει όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα και στέγνωσε ανάποδα. Έπειτα, “ζέστανε” στις παλάμες σου ελάχιστο από το κερί της σειράς Max Hold και ανασήκωσε τα μαλλιά σου. Voila! Μόλις εξασφάλισες super δυνατό κράτημα που διαρκεί 24 ώρες!

Οι κυματισμοί είναι από τα αγαπημένα μας χτενίσματα έτσι κι αλλιώς και σε κάθε live του The Voice, φυσικά! Στα Syoss υπάρχουν δύο μαγικά προϊόντα που δίνουν αυτό το αποτέλεσμα ακόμη και αν τα μαλλιά σου είναι ολόισια (τεσταρισμένα!). Η Syoss Curl Control Mousse κάνει τις μπούκλες να δείχνουν καλοσχηματισμένες, με φυσική λάμψη και διάρκεια. Άπλωσέ την σε νωπά μαλλιά και στέγνωσε με μια φισούνα αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά ή με ένα σεσουάρ αν τα μαλλιά σου είναι ίσια ή σπαστά και αν πρόκειται να δουλέψεις με ψαλίδι για μπούκλες. Στην δεύτερη περίπτωση, χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και τύλιξε γύρω από ένα ψαλίδι για μούκλες. Αφού το κάνεις, “άνοιξε” με τις παλάμες σου για να εξασφαλίσεις αυτό το ατημέλητο εφέ και ψέκασε ανάποδα με τη λακ Syoss Hold & Flex που ναι μεν κάνει το κράτημά σου να κρατάει χωρίς, όμως, το αποτέλεσμα να δείχνει στιλιζαρισμένο. Τα μαλλιά σου έχουν κίνηση και διάρκεια.

Και τα αγόρια της παρέας έχουν βρει τα αγαπημένα τους Syoss προϊόντα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών τους. Power Hold από την σειρά Syoss Men που χαρίζει δυνατό κράτημα και διακριτική υφή και Syoss Max Hold spray επίσης για δυνατό κράτημα με διάρκεια είναι από τα αγαπημένα προϊόντα των αγοριών, ενώ όσοι έχουν μακριά μήκη έχουν λατρέψει το Syoss Beauty Elixir Oil, ένα πολυχρηστικό λάδι μαλλιών που τα ενυδατώνει και τα κάνει super απαλά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά ή μετά το στέγνωμα και φυσικά μπορείς να το δανείσεις και στον φίλο σου! Ένα λάδι μαλλιών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπι!

Stay tuned για τον τελικό και μερικά ακόμη υπερτέλεια χτενίσματα που μας περιμένουν από το Syoss!

And More