Τελικός The Voice: μπήκαμε backstage και ανακαλύψαμε τα αγαπημένα προϊόντα των παικτών

Από χθες το βράδυ ψάχνω να βρω εκείνον τον έναν που δεν είδε τον τελικό του The Voice. Και φαίνεται πως πρόκειται για σπάνιο είδος αφού δεν υπάρχει… ούτε ένας που να μην παρακολούθησε το μεγαλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης. Και όσο εσύ οργάνωνες την βραδιά με φίλους για να δείτε τον τελικό όλοι μαζί, εμείς είμασταν στα backstage όπου βλέπαμε την beauty προετοιμασία των παικτών και ανακαλύπταμε τα αγαπημένα τους προϊόντα Syoss. Yeap! Η εμφάνισή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθησή μας και όλοι ξέρουμε ότι μια bad hair day μπορεί να σου την στερήσει. Πράγμα που δεν συμβαίνει αν έχεις τα απαραίτητα προϊόντα Syoss!

Από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα των παικτών ήταν η λακ Syoss Max Hold για super δυνατό κράτημα που διαρκεί. Εξάλλου, οι παίκτες στον χθεσινό τελικό πέρασαν πολλές ώρες επί σκηνής και το χτένισμά τους έπρεπε να είναι σταθερό. Bonus tip: αγαπάμε αυτή τη λακ γιατί παρά το γεγονός ότι χαρίζει πολύ δυνατό κράτημα αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά σαν να μην φοράς κανένα προϊόν styling!

Τα κορίτσια της παρέας ήταν για μια ακόμη φορά πανέμορφα ενώ οι experts του Syoss επέλεξαν για εκείνες κυματισμούς στα μαλλιά. Χαλαρά waves για την Νικολέτα Μηλιώνη πιο έντονα κυματιστά για την Κασσιανή Λειψάκη. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, το key product που προετοίμασε τα μαλλιά τους ήταν η Syoss Hold & Flex mousse αλλά και η λακ για τέλειο κράτημα και ελαστικότητα, τα δύο βασικά στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε τύπο κυματιστών μαλλιών.

Και στα backstage του τελικού, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, το απαραίτητο προϊόν για κάθε χτένισμα ήταν το Syoss Beauty Elixir Oil. Η υγεία και η λάμψη των μαλλιών μας είναι τα δύο στοιχεία που τα κάνουν να δείχνουν όμορφα και αποτελούν απαραίτητη βάση για να είναι κάθε χτένισμα εντυπωσιακό. Αυτό το πολυχρηστικό- μαγικό λάδι μαλλιών του Syoss το χρησιμοποιείς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: ως θεραπεία σε στεγνά μαλλιά για ιδιαίτερη φροντίδα, ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα σε νωπά μαλλιά για εντατική θρέψη και φροντίδα χωρίς να τα βαραίνει και ως τελείωμα ομορφιάς μετά το styling για extra λάμψη. Κι ένα δικό μου αγαπημένο tip: μια- δύο σταγόνες στη μάσκα για τις ημέρες εκείνες που τα μαλλιά είναι πραγματικά αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα από το styling και τις βαφές. Θαυ-μα-τουρ-γό!

Το Syoss Beauty Elixir Oil ήταν και το προϊόν με το οποίο τιθασεύονταν πριν από κάθε live οι υπέροχες μπούκλες του μεγάλου νικητή του The Voice, Γιάννη Μαργάρη. Ελάχιστες σταγόνες στις παλάμες, έπειτα στις άκρες των μαλλιών και αμέσως το φριζάρισμα εξαφανίζεται. Έπειτα, οι experts του Syoss προχωρούσαν στο signature χτένισμα του νικητή, το οποίο “κλείδωναν” με την λακ Syoss Strong Hold για δυνατό και σταθερό κράτημα.

Και κάπως έτσι, με πολλά Blinds, Battles, Live και άλλα τόσα tips για τέλεια μαλλιά από τους experts του Syoss τελείωσε το πιο πετυχημένο show της ελληνικής τηλεόρασης. Κράτησε όσα πολύτιμα hair tips έμαθες μέσα από εδώ και μην ξεχνάς την εντατική φροντίδα των μαλλιών σου για πιο λαμπερά, υγιή και ultra stylish μαλλιά. Χάρη στο Syoss, φυσικά!

Read More

And More