The Voice and the… beautiful hair! Backstage από το 1ο και 2ο Battle!

Ανάμεσα στις εμμονές που μοιραζόμαστε είναι 1. αυτή για τα υπέροχα μαλλιά 2. το The Voice. Και μετά από μερικά post (εδώ) και πολλά επεισόδια (στην τηλεόραση) θα ξέρεις πως έχουμε βρει τρόπο να συνδυάζουμε και τα δύο. Με την βοήθεια του Syoss, φυσικά!

Τo Syoss, μεγάλος χορηγός του The Voice, μας δίνει πρόσβαση στα backstage του The Voice κι εγώ έχω αυτό τον ρόλο να σε ενημερώνω για τις beauty εξελίξεις. Φτάσαμε, λοιπόν, αισίως, στα πρώτα Battles και να τι έγινε στα backstage…
PS: Η μάχη δόθηκε μόνο σε σχέση με τις φωνές των παικτών γιατί σε σχέση με τα μαλλιά τους όλοι ήταν νικητές!

Η Κασσιανή Λειψάκη έχει ένα πολύ stylish χρώμα στα μαλλιά της το οποίο, όμως, για να επιτευχθεί προϋποθέτει χημικές εργασίες. Για να προστατεύσουν το χρώμα τους αλλά και να εξασφαλίσουν υγεία και λάμψη στα μαλλιά οι experts του Syoss χρησιμοποίησαν το hairspray Syoss Keratin που εκτός από τέλειο styling και 48ωρη διάρκεια, ενδυναμώνει την τρίχα, χαρίζει απαλότητα και βοηθά την προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

O Γιάννης Πανταλέος ξεχώρισε με την… mega δυναμική του παρουσία και τις φωνητικές του ικανότητες επί σκηνής, ενώ είχε προετοιμαστεί κατάλληλα και από τα backstage χάρη στο hairspray Syoss Max Hold που εξασφαλίζει mega δυνατό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά αφού φεύγει πολύ εύκολα με ένα βούρτσισμα!

Για sleek χτενίσματα που αναδεικνύουν την glossy και υγιή όψη των μαλλιών σου το hairspray Syoss Glossing Hold είναι must have! Προσφέρει 24ωρο κλείδωμα της λάμψης με τέλειο έλεγχο. Αν συνηθίζεις να ισιώνεις τα μαλλιά σου και θέλεις να παρατείνεις αυτό το glossy αποτέλεσμα πρέπει οπωσδήποτε να το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου, όπως η Κατερίνα Λαζαρίδου που είδαμε στα Battle!

Στα περισσότερα αγόρια δεν αρέσει να φαίνεται ότι φοράνε προϊόντα styling στα μαλλιά τους, ακριβώς ότι ζήτησε και ο Πασχάλης Μπούσδρος που είδαμε στo πρώτο Battle. Το μυστικό, εδώ, είναι το hairspray Syoss Invisible Hold που εξασφαλίζει 100% αόρατο κράτημα, χωρίς υπολείμματα χάρη στην ειδική βαλβίδα ψεκασμού του spray. Δεν κολλάει και φεύγει πανεύκολα με ένα βούρτσισμα!

Από το battle των Τριανταφύλλοβα- Μητρούλια μεγάλος νικητής αναδείχτηκε το τέλειο styling σε συνδυασμό με το λαμπερό χρώμα των μαλλιών χάρη στο hairspray Syoss Color Protect που σου εξασφαλίζει 48ωρο έλεγχο του στιλ για τα βαμμένα μαλλιά με extra δυνατό κράτημα! Παράλληλα, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την UV ακτινοβολία! Λάμψη, ένταση και φωτεινότητα στο χρώμα!

Η Δέσποινα Τάτα έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη και κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι. Η αγωνία της για το αν θα τα καταφέρει μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά δεν χρειαζόταν καθόλου να αγωνιά για τα μαλλιά της τα οποία αντανακλούσαν λάμψη και υγεία. Μυσικό για τέλειο αποτέλεσμα είναι το Syoss Beauty Elixir, ένα πολυχρηστικό λαδάκι που πράγματι λειτουργεί σαν ελιξήριο μαλλιών! Μερικές σταγόνες στις άκρες αρκούσαν για να κάνουν τα μαλλιά της να δείχνουν τέλεια και να της δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση επί σκηνής!

O Γιώργος Χατζηδουκάκης και ο Νίκος Δήμου έδωσαν μια δύσκολη μάχη επί σκηνής! Όμως, το να αποκτήσουν το τέλειο hair styling ήταν εύκολη υπόθεση χάρη στο Syoss! Το hairspray Syoss Hold & Flex έδωσε ελαστικό και δυνατό ταυτόχρονα κράτημα, ενώ το Syoss Max Hold mega δυνατό κράτημα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Συμπέρασμα: όποιο αποτέλεσμα κι αν θες από το styling των μαλλιών σου, το Syoss σου το εξασφαλίζει!

Και μπορεί από τα Battles να κατάφεραν να περάσουν οι μισοί παίκτες, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν σε έναν φανταστικό beauty κόσμο έπρεπε να διαγωνιστούν τα αγαπημένα μας Syoss προϊόντα, τα πράγματα θα ήταν πολυυυυυυ δύσκολα. Γιατί απλώς τα θέλουμε όλα!

Stay tuned για περισσότερα!

And More