Το huge beauty νέο της χρονιάς! Τα Urban Decay ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά online από τα Sephora! Τι να ψωνίσεις!

Το 2016 ήταν μια σημαντική χρονιά για τον κόσμο της ομορφιάς. Ήταν η χρονιά που έκαναν καριέρα οι sheet masks, που οι σγουρομάλλες επιτέλους δικαιώθηκαν, που η Alicia Keys έκανε τάση το bare face. Ήταν, όμως, μια πολύ σημαντική χρονιά και για το μακιγιάζ στην Ελλάδα γιατί ήρθε η Urban Decay ε-πι-τέ-λους! Και ήρθε μάλιστα στην εκπνοή του χρόνου, λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016!

Τα Urban Decay προϊόντα μακιγιάζ τα γνωρίζεις ήδη γιατί εδώ θα βρεις την πιο διάσημη παλέτα μακιγιάζ σε όλο τον κόσμο: την Naked. Αλλά πέραν αυτής, στην Urban Decay υπάρχουν δεκάδες προϊόντα που σε καλούν να αναδείξεις τον δικό σου ξεχωριστό και, γιατί όχι, αυθάδικο εαυτό μέσα από εντάσεις στο μακιγιάζ. Γιατί η Urban Decay λατρεύει το μακιγιάζ (sorry Alicia, με ξεσήκωσε και εμένα!). Επίσης, είναι ένα brand που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου αν θέλεις να θεωρείσαι- είσαι ενημερωμένη. Και για να είσαι και… διαβασμένη, παρακάτω σου έχω μια λίστα με τα παγκόσμια best seller που έβαλα στο δικό μου νεσεσέρ. Check!

Η παλέτα με τις γήινες σκιές Naked 2 (υπάρχει αντίστοιχη Naked και Naked 3). Είναι παγκόσμιο best seller και όχι άδικα αφού εδώ θα βρεις 12 σκιές σε ματ, σατινέ, ιριδίζουσες και glittery υφές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μάτια σου κάνοντας 27933 διαφορετικά μακιγιάζ! Κάνε τα μαθηματικά!
Μπορείς να την κάνεις δική σου online εδώ! ΒΤW: Θα πρέπει να βιαστείς μιας και μιλάμε για παγκόσμιο best seller και άρα είναι πολύ πιθανό να εξαντληθεί και εδώ!

Το Urban Decay Eyeshadow Primer Potion που είναι επίσης best seller. Μπαίνει κάτω από την σκιά και λειτουργεί σαν το απόλυτο σταθεροποιητικό αφού χάρη σε αυτό το μαγικό φίλτρο αντέχει πολλεεεεεεεεες ώρες! Η απόχρωση του συγκεκριμένου primer είναι σαμπάνια με υφή πάγου και για την ιστορία η ομάδα της Urban Decay την ονόμασε Sin. Ίσως γιατί είναι αμαρτία να μην την δοκιμάσεις 😉
Θα την βρεις online εδώ!

Το All Nighter Make Up Setting Spray ή αλλιώς το spray που θα κάνει το μακιγιάζ σου να κρατήσει οοοοοοοολο το βράδυ, έως και 16 ώρες όπως είπε το 78% των γυναικών που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή αυτοαξιολόγησης. Δεν έχεις παρά να το δεις και πάνω σου και αν θες τη γνώμη μου, θα το χρειαστείς οπωσδήποτε τώρα τις γιορτές, αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας ή αν κάνεις μια δουλειά που το μακιγιάζ και η εικόνα σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο!
Απόκτησε το εδώ!

Τα μολύβια 24/7 Waterline Eye Pencil σε πάρα πολλές αποχρώσεις που πραγματικά αν δεν αποφασίσεις να κάνεις ντεμακιγιάζ μπορούν να μείνουν 24/7 στα μάτια σου! Επίσης, υπάρχουν σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις που ακόμη και αν δεν φοράς χρώμα σε πείθουν να το τολμήσεις!
Δες εδώ περισσότερες αποχρώσεις από τα μολύβια!

Τα Vice Lipstick γιατί έχουν 100 διαφορετικές αποχρώσεις και έξι εντελώς διαφορετικές υφές, η μια πιο προκλητική από την άλλη. Και αν ψάχνεις το τέλειο κόκκινο, μόλις το βρήκες στο Mega Matte no 114. Βεβαίως, στην συλλογή θα βρεις και πολλά berry, nude, τολμηρά φούξια και πολλά, πολλά ακόμη που μπορείς να δεις με ένα κλικ εδώ!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Graphics: Μαρία Χριστοπούλου
Μακιγιάζ: Κάτια Σερπάνου, Make Up Lab by Yiannis Marketakis

Read More

And More