5 πράγματα που κάνει ένα αυθεντικό κορίτσι της πόλης!

Μπαίνει στο αυτοκίνητό της, φοράει τη ζώνη ασφαλείας, ανοίγει τον κλιματισμό, βάζει την αγαπημένη της μουσική, διορθώνει το κραγιόν της. Στέλνει ένα φιλί στο εαυτό της μέσα από τον καθρέφτη, χαμογελάει και ξεκινάει. Για την καρδιά της πόλης. Εκεί που βρίσκεται ο παλμός, ο ρυθμός. Εκεί που γεννιούνται οι τάσεις, εκεί που η καθημερινότητα έχει αληθινή γεύση, εκεί που η ζωή έχει γκάζια και σφυγμό, τα κορίτσια γελάνε δυνατά, επικοινωνούν ανοιχτά και κοιτάνε κατάματα το παρόν. Είναι ένα αυθεντικό θηλυκό πόλης και…

1. Έχει στιλ
Έχει αισθητική, έχει καλό γούστο και άποψη. Τολμάει να ρισκάρει, δοκιμάζει, αγαπά το καινούριο. Είναι ενημερωμένη, επιλέγει τις τάσεις της μόδας που την εκφράζουν και δεν ακολουθεί τυφλά το οτιδήποτε. Φοράει flat, δεν κάνει εκπτώσεις στη θηλυκότητά της κι έχει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο πορτ μπαγκάζ της. Το στιλ ακολουθεί την προσωπικότητά της -δεν την καπελώνει.

 

2. Έχει αυτοπεποίθηση
Πιστεύει στον εαυτό της, γελάει δυνατά, δουλεύει σκληρά και δεν πηγαίνει σπίτι της μετά τη δουλειά. Θα τη βρεις στο κέντρο της πόλης, με τις φίλες της να μοιράζεται τα νέα της ημέρας, να πίνει το ποτό της σε κάποια δροσερή ταράτσα downtown, θα τη δεις και να χορεύει τα Σαββατοκύριακα. Κάνει yoga ή pilates, έχει αυτοσεβασμό και χιούμορ. Μασάει τσίχλα, μυρίζει όμορφα, μιλάει ευγενικά και δεν πτοείται. Σκέφτεται θετικά και απολαμβάνει το τώρα της.

 

3. Κάνει σωστές επιλογές
Μαθαίνει από τα λάθη της, χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της, κάνει τσιχλόφουσκες όσο περιμένει να ανάψει το πράσινο, δεν πτοείται από την κίνηση, ανεβάζει το volume και χορεύει καθιστή μέχρι να ανοίξει ο δρόμος της. Κλείνει το μάτι στη ζωή και είναι έξυπνη -πολύ έξυπνη! Και μην ξεχνάς: Είμαστε οι επιλογές μας. Αυτές καθορίζουν το παζλ μας.

 

4. Οδηγεί smart 😉
Το απόλυτο γυναικείο φετίχ. Η προέκταση της γυναικείας σου φύσης. Η ολοκλήρωση του στιλ σου. Το απόλυτο fashion icon του δρόμου για να σετάρεις με τα αγαπημένα σου παπούτσια. Είναι champaigne beige! Τα είπαμε αυτά… το κορίτσι της πόλης έχει γούστο. Και stylish συνειρμούς γεμάτους φυσαλίδες. Οδηγεί το νέο smart που αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητά της, την κοριτσίστικη καρδιά της και τη γυναικεία της δύναμη.

5. Φυσικά και δεν αγχώνεται για το παρκάρισμα
Ο χρόνος της είναι πολύτιμος. Ο εαυτός της είναι πολύτιμος και ξέρει να τον καλομαθαίνει. Τον κερνάει champaigne beige αισθητική, παρκάρει εύκολα και παντού, εξοικονομεί χρόνο για τους φίλους, για το αγόρι της, για το κέφι της. Δεν καθυστερεί ποτέ στα επαγγελματικά της ραντεβού, είναι συνεπής και πάντα ο εαυτός της. Ναι, είναι το κορίτσι
με το πιο stylish αυτοκίνητο της πόλης.

Ζήλεψες; Δεν είναι ό,τι ομορφότερο έχεις δει; Το smart κυκλοφορεί ήδη ανάμεσά μας και δεν έχεις παρά να είναι η επόμενή σου επιλογή. Γιατί ναι, είμαι σίγουρη ότι το ίδιο σκέφτηκες κι εσύ: είναι το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, το smart που ερωτεύθηκες με την πρώτη ματιά, ο τρόπος που θέλεις να συστήνεσαι στο δρόμο.

Read More

And More