Ανακάλυψε όλες τις μεγάλες τάσεις στα παπούτσια στην νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

Κάθε φορά που αλλάζουμε σεζόν, γίνεται μια ανανέωση στην ντουλάπα μας. Τα καλοκαιρινά παπούτσια δεν έχουν πλέον θέση, ενώ οτιδήποτε θυμίζει μπότα, μποτάκι επανέρχεται στην καθημερινή μας εμφάνιση.

Η στιγμή λοιπόν, που θα επενδύσουμε στα νέα χειμερινά μας παπούτσια έχει φτάσει. Ναι, τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας και η αιτία για να απογειωθεί ή να… καταστραφεί ένα σύνολο.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε εσένα, για αυτό λοιπόν επέλεξα να σου παρουσιάσω τη νέα συλλογή της Adam’s Shoes που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις.

Adam’s Shoes, η εταιρία-σταθμός στην μόδα, λανσάρει και φέτος μια μοναδική high class συλλογή. Ως ένα shoe brand που γνωρίζει καλά τις τάσεις της μόδας και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, τα συνδυάζει μοναδικά στην συλλογή που υπογράφει για το χειμώνα 2020. Πάμε να δούμε τα must have για την νέα σεζόν!

Ανακαλύψτε τη μόδα του φετινού χειμώνα μέσα από την νέα συλλογή που υπογράφει η Adam’s Shoes. Η νέα collection ξετρελαίνει και προτείνει νέα σχέδια που προκαλούν! H Adam’s Shoes, η εταιρία που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα, και μέσα από τις προτάσεις της ξεχώρισε και μας παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις.

Αρβυλάκια

Είναι το παπούτσι της σεζόν και φέτος έχει ξεφύγει από την casual μόνο εκδοχή του και φοριέται με όλα. Στην νέα collection της Adam’s Shoes, θα βρεις σίγουρα το σχέδιο που αναζητάς, δερμάτινα, με color σόλα ή λευκά που είναι και το best seller της συλλογής!Συνδύασε τα με φορέματα και δώσε στο everyday ντύσιμο σου new mood.

Μποτάκια

Δεν υπάρχει χειμερινή σεζόν χωρίς αγαπημένα μποτάκια. Δερμάτινα, χρωματιστά με leopard ή μεταλλικές details κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις και σίγουρα ανεβάζουν τον πήχη του styling.Φέτος τα west booties είναι η πρόταση της Adam’s Shoes για εμφανίσεις που θα κάνουν σίγουρα την διαφορά και στην νέα συλλογή θα βρεις super σχέδια.

Casual chic

Η casual γραμμή στα παπούτσια είναι σίγουρα η πιο άνετη εκδοχή για την καθημερινότητα μας, και η Adam’s Shoes, με τα νέα της σχέδια τα κάνει και πιο ξεχωριστά. Το καστόρ και το λουστρίνι είναι οι κυρίαρχοι του χειμώνα και μεταφέρονται σε flat μποτίνια ή σοφιστικέ loaffers. Eπιλογές  για όλη τη μέρα, που ταιριάζουν στην γρήγορο ρυθμό της σύγχρονης γυναίκας.

Sneakers

Θα λατρέψετε τα sneakers της Adam’s Shoes, αλλά όχι μόνο για την άνεση τους όσο για τα super cool σχέδια τους. Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς τα sneakers. Δημιούργησε το δικό σου urban look με τα sneakers της νεάς συλλογής καθώς σίγουρα εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις update το προσωπικό σου style.

Γόβες

Φυσικά δεν λείπουν οι elegant ψηλοτάκουνες γόβες σε λουστρίνι, δέρμα και snake skin για βραδινά βήματα που θα εντυπωσιάσουν!H Adam’s Shoes ξέρει πολύ καλά ότι αυτό είναι το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας μας και τα σχέδια της νέας συλλογής θα δώσουν σίγουρα κομψότητα και άψογο style για κάθε chic εμφάνιση σου.

 

Η Αdam’s Shoes δημιούργησε και αυτή τη φορά μία συλλογή που ξεπερνά κάθε φαντασία, για γυναίκες που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μπες στον μαγικό της κόσμο και διάλεξε το επόμενο σχέδιο από την τεράστια συλλογή της που θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα 210- 9024435
Θεσσαλονίκη 2310-682222
Κύπρος 357-22-346151

www.adamsshoes.gr

Facebook & Instagram Adam’s Shoes