Αντύπας: Η μεγάλη έκπληξη που του ετοίμασαν στην περιοδεία του στην Αμερική

Την τεράστια αγάπη του κόσμου και την μεγάλη προσέλευση των ομογενών, σε Καναδά και Αμερική, έχει κερδίσει, η τελευταία περιοδεία του Αντύπα, υπό την άψογη διοργάνωση της Media One. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, έχοντας μαζί του τον γιο του Πρόδρομο, αλλά και την μοναδική Evgenia, έχουν καταφέρει να αποθεωθούν, σε κάθε live εμφάνισή τους, προκαλώντας sold out

Μέχρι στιγμής, τόσο στις εμφανίσεις τους, σε Βανκούβερ, Λος Άντζελες, Μόντρεαλ και Τορόντο, ενώ ακολουθούν και άλλες πολλές πολιτείες, ανέβασαν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης αλά ελληνικά, παρουσιάζοντας το πιο ξεσηκωτικό πρόγραμμα.

Οι στιγμές που έχει ζήσει η ελληνική αποστολή, είναι πολλές και άκρως συγκινητικές, με πολλές εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού, όπως και αυτή, που βίωσε ο Αντύπας, στο Μόντρεαλ.

Ο Βασίλης Κουρεμπάνας, που ανέλαβε με τεράστια επιτυχία την διοργάνωση της sold out συναυλίας στο Μόντρεαλ, του είχε ετοιμάσει, μία μεγάλη έκπληξη, σε ένα special Meet Greet, που έγινε στο «Araxova Restaurant», όπου ο τραγουδιστής, είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με τους ομογενείς θαυμαστές του, να μοιράσει αυτόγραφα και πολλές αγκαλιές, αλλά και να σβήσει μία ακόμη τούρτα γενεθλίων, που του είχαν ως έκπληξη.

Read More

And More