Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα party shoes φέτος, και θα τις βρεις στην Adam’s Shoes!

It’ s the most beautiful time of the year!

Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, πάρτι, καλέσματα όμορφα γιορτινά outfits και σίγουρα τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια της σεζόν! Αυτή η περίοδος έχει απαιτήσεις στο styling και εγώ δεν θα σε άφηνα έτσι. Τα party shoes θα απογειώσουν τα σύνολα σου θα δώσουν το festy look που θες και σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφη και ξεχωριστή!

Ανακαλύψτε τη μόδα του φετινού christmas season μέσα από την νέα συλλογή που υπογράφει η Adam’s Shoes. Η νέα collection ξετρελαίνει και προτείνει νέα σχέδια που προκαλούν!

H Adam’s Shoes, η εταιρεία που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα, ξεχώρισε και δημιούργησε σχέδια που θα σε κάνουν να μπεις στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Θα λατρέψετε όλες τις party συλλογές της Adam’s Shoes σε κόκκινο, berry, μαύρο χρώμα ή με τα stylish animal prints που θα δώσουν στα βραδινά βήματα σου το twist που χρειάζεσαι.

Red & berry shoes

Mε τα red & berry shoes θα ανανεώσεις το πιο festy outfits με μία απλή κίνηση. Τα κόκκινα ankle boots μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποθεωθεί ένα θηλυκό ντύσιμο. Από την άλλη τα σοφιστικέ flat berry loafers βέβαια θα δώσουν στο γιορτινό σου androgyne σύνολο το fashiοn twist που θες.Το ζητούμενο όμως είναι ότι και φέτος τα Χριστούγεννα αυτά τα χρώματα έχουν κυρίαρχο ρόλο και εμείς θα τα φορέσουμε σωστά!

Βlack shoes

Τα μαύρα παπούτσια είναι αυτό που λέμε key-pieces κάθε ενημερωμένης party γκαρνταρόμπας. Stilettos ή block heels, μπορείς να τα φοράς με τα περισσότερα σύνολα σου και να είσαι όσο θηλυκή πρέπει για την βραδινή σου βόλτα. Πάνω από skinny jeans, με sexy mini φορέματα ή αέρινα maxi, με leggings και oversized φούτερ, τα μαύρα μποτάκια είναι  must have και αυτές τις γιορτές και σίγουρα στην Adam’s Shoes θα βρεις τα πιο stylish σχέδια.

Αnimal Prints

 

Tα animal prints θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι το είναι ένα μοτίβο δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας! Τα εξωτικά patterns όπως τα leopard ή τα snake prints είναι πολύ δημοφιλή για τα γιορτινά σύνολα. Τα fashionable κορίτσια τα συνδυάζουν τα με τα πιο όμορφα ρούχα των γιορτών σε ένα creative styling. Βρες όλα όσα χρειάζεσαι στην Adam’s Shoes!

 

Αν λοιπόν, έχεις σκοπό να κάνεις την διαφορά αυτές τις γιορτές τότε μία είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις, δες τα σχέδια της Adam’s Shoes και πρόσθεσε όλο το glam που θες για την πιο όμορφη περίοδο της χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα 210- 9024435
Θεσσαλονίκη 2310-682222
Κύπρος 357-22-346151

www.adamsshoes.gr

Facebook & Instagram Adam’s Shoes

Read More

And More