COSMOTE Fiber: Τι σημαίνει να σερφάρεις στο σπίτι με ταχύτητες Internet 1Gbps;

Αθήνα, 1998: Η Ελένη θέλει να συνδέσει τον υπολογιστή της στο διαδίκτυο. Αφαιρεί από την τηλεφωνική γραμμή το καλώδιο του τηλεφώνου και συνδέει εκείνο του μόντεμ. Κλικάρει το εικονίδιο για δημιουργία σύνδεσης στο internet, το μόντεμ κάνει φουτουριστικούς θορύβους και επιτέλους είναι online. Δεν έχει, όμως, τηλέφωνο. Δεν έχει και ταχύτητα.

Αθήνα, 2008: Η Ελένη πλέον έχει ασύρματο router στο σπίτι και μόλις αγόρασε καινούριο laptop. Έχει εξαφανίσει τα καλώδια και δεν θυμάται πια τους παράξενους ήχους του μόντεμ, γιατί έχει αποκτήσει σύνδεση ADSL και μπορεί να σερφάρει με ταχύτητες έως και 24 Mbps!

Αθήνα, 2015: Η Ελένη έχει πια “αγκαλιά” το smartphone της και σερφάρει στα social media με τρομερή ταχύτητα. Τώρα, ακόμη και η τηλεόρασή της λειτουργεί μέσω internet και εκείνη απολαμβάνει το VDSL της με ταχύτητες ακόμη και ως 50 Mbps!

Αθήνα, 2018: Οι οπτικές ίνες μπαίνουν στη ζωή της Ελένης, προσφέροντάς της ασυναγώνιστη ταχύτητα σύνδεσης που φτάνει τα 100 και τα 200 Mbps και έχει τη δυνατότητα άμεσα να αναβαθμιστεί σε 1 Gbps! Το μέλλον της τεχνολογίας είναι ήδη στο σπίτι της και το χρωστάει στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, που επεκτείνεται και φέρνει τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών στο σπίτι!

Μια στιγμή, όμως! Πώς μπορεί το internet να “τρέχει” με ταχύτητα 1 Gbps; Τα πράγματα είναι απλά: Το νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής Fiber Τo Τhe Home (FTTH) και τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, σου προσφέρουν (σε συγκεκριμένες περιοχές) super ταχύτητες 100 και 200 Mbps, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1 Gbps. Με λίγα λόγια, το σερφάρισμα αποκτά νέες διαστάσεις! Αν, λοιπόν, είσαι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου ή Καλαμάτας, τότε ετοιμάσου να ζήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού από εκεί ξεκίνησε η εξάπλωση των οπτικών ινών Fiberspeed, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες περιοχές!

Επιπλέον, αν θέλεις να αποκτήσεις σε πιο προσιτή τιμή τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, μπορείς να διεκδικήσεις μια επιδότηση συνολικού ύψους €360 μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

Η νέα ψηφιακή εποχή για την Ελλάδα εγκαινιάστηκε, μάλιστα, στο Παλαιό Φάληρο, με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά να πραγματοποιεί την πρώτη σύνδεση οπτικών ινών COSMOTE Fiber To The Home! Παρόντες στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΟΤΕ, ήταν φυσικά ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Βασίλης Μαγκλάρας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης και ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ.

Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς την ψηφιακή επανάσταση των οπτικών ινών; Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Read More

And More