DogHood: Όταν θέλεις να προσφέρεις premium περιποίηση και φροντίδα στον καλύτερο φίλο σου!

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σημαίνει πως είσαι μία από εμάς και έχεις αποφασίσει να μοιραστείς την ζωή σου με ένα σκυλάκι! Αν ισχύει αυτό, τότε όπως και εμείς οι υπόλοιποι, έτσι κι εσύ ξέρεις τι συμβαίνει όταν ο αγαπημένος σου φίλος ακούσει την λέξη “μπάνιο”. Η δική μου, πάντως, με κοιτάζει πανικόβλητη και τρέχει γρήγορα στο κρεβάτι της, που είναι και το safe place της. Όταν δε, φτάνουμε τελικά στην μπανιέρα, τότε η Μπύρα (true story) κοκαλώνει και περιμένει υπομονετικά να τελειώσει αυτό το “μαρτύριο”, μέχρι την στιγμή που θα κλείσει η βρύση και τότε θα πεταχτεί έξω και θα αρχίσει να τρίβεται, να τινάζεται και να τρέχει σε όλο το σπίτι. Αναρωτιέσαι αν θέλω να τα αποφύγω όλα αυτά; Εννοείται! Με ρωτάς αν έχω καταφέρει να την πλύνω όσο καλά θα έπρεπε; Αμφιβάλλω. Γι’ αυτό και πλέον έχω βρει την πιο κατάλληλη λύση: DogHood. Ένας χώρος για την υγιεινή, την ευεξία και τον καλλωπισμό των τετράποδων φίλων μας.

Το DogHood ξεκίνησε, όπως όλες οι καλές ιδέες, από έναν σκύλο! Όταν οι ιδιοκτήτες του DogHood αναζήτησαν έναν χώρο που θα τους εμπνέει εμπιστοσύνη για την φροντίδα του μικρότερου και πιο χαϊδεμένου μέλους της οικογένειάς τους, τότε τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή και αποφάσισαν τελικά να δημιουργήσουν οι ίδιοι αυτό που έψαχναν!

Βασικός άξονας λειτουργίας του DogHood είναι η αγάπη για τα σκυλιά, καθώς και η επιθυμία παροχής μιας υψηλής ποιότητας περιποίηση! Γι’ αυτό και εκεί θα βρεις μόνο επιλεγμένα φυσικά προϊόντα, φιλικά προς το δέρμα και την τρίχα των σκύλων, τα οποία δρουν συνδυαστικά και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα, δίνοντας λύσεις στις ιδιαίτερες και εξατομικευμένες ανάγκες που εμφανίζει η κάθε ράτσα, ενώ προσφέρουν θρέψη στο τρίχωμα. Και μιλώντας για ράτσες, εκεί στο DogHood γνωρίζουν πολύ καλά την διαφορετικότητα του κάθε σκύλου, με αποτέλεσμα να εντοπίζουν και να αντιμετωπίζουν την κάθε ανάγκη που προκύπτει!

Τι μπορεί να σου προσφέρει το DogHood;

♦ Μπανάκι

♦ Κούρεματακι

♦ Χτενισματάκι

♦ Ξεκόμπιασμα

♦ Απομάκρυνση νεκρής τρίχας

♦ Καλλωπισμός

♦ Περιποίηση άκρων (μανικιούρ-πεντικιούρ)

♦ Αυτιά

♦ Αξεσουάρ-Ρουχαλάκια

♦ Φαγητάκι

 

DogHood Grooming
Δωδεκανήσου 83 Αλσούπολη, Νέα Ιωνία
210 2720010 / 6945070202
FB: DogHood Κομμωτήριο Σκύλων
Instagram: @doghoodgrooming

Read More

And More