Dreamwell: Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το στρώμα των ονείρων σου!

Το στρώμα που κοιμάσαι είναι από τις σημαντικότερες «επενδύσεις». Και χωρίς αμφιβολία είναι η ιδανικότερη αγορά για να κάνεις όταν αντιληφθείς μια καλή έκπτωση. Πόσω, μάλλον, τώρα που μπορεί να γίνει το φετινό σου δώρο. Γιατί, οι γιορτινές ημέρες είναι η καλύτερη ευκαιρία για δώρα τόσο σε πρόσωπα που αγαπάμε, όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό!

Για αυτό, φέτος, η πρωτοπόρος Ελληνική εταιρία παραγωγής χειροποίητων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου Dreamwell προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εξαιρετικό σετ χειροποίητων προϊόντων σε έναν υπερτυχερό το οποίο αποτελείται από: Ένα διπλό στρώμα Flexy Balance και ένα διπλό ανώστρωμα Flexy!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨ δώρο ✨ Η πρωτοπόρος Ελληνική εταιρία παραγωγής χειροποίητων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου Dreamwell προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εξαιρετικό σετ χειροποίητων προϊόντων σε έναν υπερτυχερό το οποίο αποτελείται από :Ένα διπλό στρώμα Flexy Balance. Ένα διπλό ανώστρωμα Flexy! Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει •Να ακολουθείτε τους λογαριασμούς @tatistefanidou & @dreamwell_the_mattress_company ! •Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την φωτογραφία 👇🏻 κάνοντας mention 2 φίλες/φίλους σας! Αποκτήστε τα χειροποίητα στρώματα και προϊόντα ύπνου Dreamwell από τα καταστήματα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και απολαύστε τον «ύπνο των ονείρων σας». Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα www.dreamwell.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Για να λάβεις μέρος και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο προφίλ της Τατιάνα Στεφανίδου και να ακολουθήσεις τα βήματα που αναγράφονται στη λεζάντα του παραπάνω Post.

Άλλωστε, Dreamwell σημαίνει εγγύηση για έναν σωστό και αποδοτικό ύπνο. Οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες, άκρως φιλικές προς το περιβάλλον και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα ελέγχου και ποιότητας σου εξασφαλίζουν ότι θα κοιμηθείς σαν… πουλάκι!

Για αυτό μην καθυστερείς! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και που ξέρεις… ίσως να υποδεχτείς τη νέα δεκαετία στο πιο ξεκούραστο στρώμα που έχεις δοκιμάσει.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More