DreamWell: Το “κλειδί” για να εξασφαλίσεις τον ύπνο των ονείρων σου!

Tο μυστικό της ξεκούρασης βρίσκεται στο σωστό ύπνο. Σκέψου το. Πόσες φορές περιμένεις πώς και πώς να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου, να μπεις στο αυτοκίνητο ή στα Μέσα Μεταφοράς και να επιστρέψεις στην αγκαλιά του… κρεβατιού σου;

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι μία από τις από τις σημαντικότερες επενδύσεις που πρέπει κάποιος να κάνει στη ζωή του είναι το στρώμα του κρεβατιού. Πρόκειται για το μέσο που σου εξασφαλίζει ότι θα απολαύσεις τον ύπνο σου και ότι το πρωί της επόμενης ημέρας θα σε βρει ξεκούραστη. Εξάλλου, οι ώρες ύπνου είναι αρκετά περιορισμένες, με τις υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Το γνωρίζεις. Το βιώνεις. Για αυτό, οφείλουμε να τις αξιοποιούμε στο έπακρο.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στο στρώμα που θα επιλέξεις. Φρόντισε να καλύπτει τις ανάγκες σου, να είναι ορθοπεδικό, ανατομικό και φτιαγμένο από υλικά ποιοτικά και υψηλής ποιότητας. Να είναι, DREAMWELL, δηλαδή. Γιατί όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε άκρως χειροποίητα, φτιαγμένα από τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα ποιότητας και ελέγχου, με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και τον καταναλωτή, στρώματα, ξέρεις ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις το AURA BALANCE;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Πρόκειται για ένα μοναδικό ανατομικό στρώμα, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ιδανικού για τον καθένα επιπέδου σκληρότητας, αφού διαθέτει και μία μαλακή, αλλά και μία σκληρή πλευρά (ναι, καλά διάβασες). Σαν να μην έφθανε αυτό, το στρώμα διαθέτει επίσης καινοτόμο σύστημα περιμετρικού αερισμού με τη χρήση του υλικού 3D SPACER.

Θα το βρεις στη DreamWell. Στην ελληνική εταιρία που δίνει στα προϊόντα ύπνου απαράμιλλη ποιότητα και μοναδική αισθητική. Μην καθυστερείς! Χάρισε στον εαυτό σου, αυτό που του αξίζει: ποιοτικό ύπνο, για να ξυπνάς γεμάτη με όρεξη και ενέργεια. Ξέρεις, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις, για να κοιμηθείς σαν πουλάκι και να αποκτήσεις τον ύπνο των ονείρων σου 😉

 

 

Read More

And More