Εστιατόριο Rex: Κερκυραϊκή αρχοντιά και εκλεκτές γεύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Αγαπημένος προορισμός: Κέρκυρα! Από τα ομορφότερα νησιά μας, με τη χαρακτηριστική αρχοντική της ταυτότητα και τις ιδιαίτερες προσωπικότητες που δίνουν στον τόπο την ενέργεια που σου μένει αξέχαστη. Το πράσινο, το τιρκουάζ, η αρχιτεκτονική των κτιρίων, η αριστοκρατικότητα, η φιλοξενία, η “τραγουδιστή” επικοινωνία και η γεύση… Γεύση που στα γονίδιά της κυλάνε όλα τα παραπάνω. Γεύση με σεβασμό στον ουρανίσκο σου και στην ποιότητα.

Αν βρεθείς Κέρκυρα, να πας για φαγητό στο εστιατόριο Rex.

Το εστιατόριο Rex ίδρυσε το 1932 η οικογένεια Κασίμη από τους Οθωνούς, η οποία και το κράτησε ως το 1945. Τους Κασίμη διαδέχθηκε για μια δεκαετία ο Γιάννης Δημουλίτσας και από το 1955 το εστιατόριο ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Κατσαρού. Πρώτος ο Νικόλαος Κατσαρός διήυθυνε την επιχείρηση ως το 1975, ενώ έκτοτε συνεχίζει ως σήμερα το έργο του προκατόχου του ο ανηψιός του Αλέξανδρος με τη σύζυγό του Βασιλική και το γιo τους Περικλή.

Το Rex στεγάζεται στην οδό Καποδιστρίου σε έναν από τους σημαντικότερους δρόμους της πόλης, απέναντι από τα ιστορικά κτίρια με τα οποία κόσμησαν το νησί οι Γάλλοι κατά τη σύντομη κυριαρχία τους. Φέροντας την προπολεμική παράδοση, την οποία διατηρούν με σεβασμό και συναίσθηση της σημασίας της οι σημερινοί του κάτοχοι, προκαλεί την αναπόληση ευτυχών ημερών σε όσους είχαν την τύχη να ζήσουν στο νησί πριν η πολεμική εποχή εξουδετερώσει σχεδόν την ιδιαιτερότητά του.

Το εστιατόριο παρουσιάζει συνεχώς μια ανοδική πορεία χάρη στην πραγματική αγάπη των ιδιοκτητών του για το επάγγελμα, τη δυναμική δράση και τον ενθουσιασμό τους που μεταδίδουν και σε όλο το προσωπικό. Στο καλόγουστο και ευχάριστο περιβάλλον, το διακοσμημένο με υδατογραφίες του Κερκυραίου ζωγράφου Θ. Κένταρχου, που προβάλουν την ομορφιά του Κερκυραϊκού τοπίου, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εκλεκτή κουζίνα του εστιατορίου με την εγγυημένη γνησιότητα των υλικών της, τη μεγάλη ποικιλία των φαγητών, τις παραδοσιακές κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ και τη μαεστρία του chef.

Το Rex δημιουργεί την εντύπωση ενός εκλεκτού οικογενειακού περιβάλλοντος που επιθυμεί να ευχαριστήσει με κάθε τρόπο τους καλεσμένους του… και καταφέρνει!

Read More

And More