H Intimissimi επέστρεψε στην πασαρέλα με ένα αξέχαστο event

Με το catwalk show του, το ιταλικό lingerie brand μας καλεί να ανακαλύψουμε το δάσος της αποπλάνησης που κατοικείται από αισθησιακές προσωπικότητες, εντυπωσιακής ομορφιάς και ακτινοβολίας. Μετά από 4 χρόνια λαμπερών διοργανώσεων στην Arena di Verona, όπου φλέρταρε το glam με τη μουσική, το brand επέστρεψε στην πασαρέλα για ένα μοναδικό show. Ένα μαγικό δάσος ήταν το ιδανικό σκηνικό για ένα σύγχρονο παραμύθι. Ένα παραμύθι που γοητεύει και αποπλανά με τη δυναμική θηλυκότητά του.

Οι καλεσμένοι αισθάνθηκαν την παραμυθένια ατμόσφαιρα με το που έφταναν στον χώρο του show. Ένας μυστικός κήπος, ένας αρχαίος γυάλινος πύργος ενώ τ’ αφτιά τους χάιδευε το τραγούδι του κοκκινολαίμη και ο ήχος που κάνουν τα φτερά της πεταλούδας. Εδώ είναι που η φύση έχει το πάνω χέρι. Η φύση που είναι απόλυτα θηλυκή.

The Enchanted Forest, ο τίτλος του show μας προϊδέασε για την ιστορία που παρακολουθήσαμε. Υπέροχοι πολυέλαιοι φώτιζαν θεαματικά την εντυπωσιακή πασαρέλα. Ένα supernatural τοπίο όπου τα αιθέρια μοντέλα της Intimissimi, Θεές, Νεράιδες και Femme Fatales, Νύμφες του δάσους έκλεψαν τις εντυπώσεις με το σύγχρονο στυλ και την υπερθηλυκότητά τους. Λαμπερές αλλά και με σκοτεινή γοητεία, ντυμένες με lingerie και underwear, πιτζάμες και κιμονό καθώς και εκπληκτικά σουτιέν και boy shorts, embellished body και μπούστα, με tatoolike κεντήματα ή western style λεπτομέρειες.

Ένα θηλυκό look με τη σοφιστικέ γοητεία που εκπέμπουν τα bralettes και σλιπ από μετάξι και δαντέλα, συνδυασμένα με λεπτομέρειες από κρύσταλλα ή see through τούλι. Ιδιαίτερες υφές κυματιστού βελούδου, δαντέλα, μακραμέ, παγιέτες ή ελαφρύ μεταξωτό bondage effect.

Το show άνοιξε η Irina Shayk της οποίας η συναρπαστική γοητεία έχει συνδεθεί χρόνια με το brand στο οποίο άλλωστε σήμερα είναι πρέσβειρα σε διεθνές επίπεδο. Περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με άλλα 25 μοντέλα – ανάμεσά τους η Isabeli Fontana και η Anne V που ξεχωρίζουν για την iconic ομορφιά τους, με μουσική υπόκρουση ένα αισθαντικό sound track. Τα εσώρουχα συνδυάστηκαν με αξεσουάρ όπως κομψές δαντελένιες κάπες, stilettos με φτερά, headpieces σε στυλ Folies Bergere ενώ παρουσιάστηκαν διαδοχικά οι τάσεις σε μαύρο, λευκό, κόκκινο, πουά, floral prints.

Ένας όμορφος στρατός από μοντέλα, οπλισμένα με glamour, πλαισιωμένα στη σκηνή και από άντρες-μοντέλα. Παρουσιάστηκε η συλλογή Intimissimi Uomo, nightwear και underwear, υπογραμμίζοντας άλλη μία επίτευξη του brand, το επιτυχημένο λανσάρισμα των καταστημάτων “Only for Him”.

Η πασαρέλα της 5 Σεπτεμβρίου θεωρείται ως “the place to be” από celebrities, influencers, fashion media. Φέτος, όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε η Sarah Jessica Parker που θα είναι και η brand ambassador για τη σεζόν που έρχεται. Η βασίλισσα του Sex And The City που περισσότερο από τον καθένα αποκάλυψε πως είναι να είσαι γυναίκα και τι χρειάζονται για να νιώσουν όμορφες κι ευτυχισμένες, αποτελεί αποτελεί cult αναφορά για το σύγχρονο στυλ, glamour και αυτογνωσία των γυναικών. Στο πλευρό της βρέθηκε η βασίλισσα των social media, Chiara Ferragni. Μία επιτυχημένη celebrity που με τον δικό της σύγχρονο τρόπο μιλάει στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο μέσα από τα social media της.

Sarah, η παθιασμένη iconic star του show που υπογράμμισε την αξία της γυναικείας φιλίας και των συζητήσεων περί σχέσεων που μπορεί να κάνει μία girl gang πάνω από ένα Cosmopolitan, ή της ψυχοθεραπείας που προσφέρει το shopping όταν το κάνεις με φίλες σου (αγοράζοντας εσώρουχα ή γόβες στιλέτο).

Chiara, το σημείο αναφοράς για γυναίκες που συμμετέχουν σε online κοινότητες με ένα κλικ, περήφανες που είναι ο εαυτός τους. Για τις fan της SJP, της Chiara και όλες τις γυναίκες η Intimissimi δημιουργεί κάθε μέρα ένα νέο παραμύθι.

Aνάμεσα στους διεθνείς celebrities, ήταν τα it girls Alexa Chung και Jourdan Dunn, οι πιο αναγνωρισμένες προσωπικότητες στα digital κοινά που εκφράζουν πάθος για την μόδα.

Το Enchanted Forest ήταν κάτι περισσότερο από ένα fashion show. Είναι ένας φανταστικός κόσμος, ένα υπέροχο Show και μια ωδή στην όμορφη και επιτυχημένη Ιταλία από ένα brand που ντύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.