H Julia Roberts πρωταγωνιστεί στην νέα Calzedonia campaign που πρέπει να δεις!

Η Julia Roberts είναι για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της Calzedonia Legwear καμπάνιας για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 19-20.

Μια δυνατή συνεργασία που κρατάει εδώ και 6 χρόνια ανάμεσα στη διάσημη σταρ του Hollywood και την εταιρεία με legwear και beachwear με καταγωγή από τη Βερόνα. Μια πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, που έχει υποδυθεί διαφορετικούς τύπους γυναίκας σε κάθε διαφημιστικό.

H Calzedonia είναι η εταιρεία που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια για την άψογη σχέση ποιότητας αλλά και αισθητικής στις συλλογές της, και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται είναι στην κορυφή των προτιμήσεων μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μία fresh εικόνα έχει εισχωρήσει με την Julia Roberts να πρωταγωνιστεί στις τελευταίες ευφάνταστες campaigns που δεν χορταίνεις να τις βλέπεις.

Η καμπάνια η φετινή φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας Ιταλίδα σκηνοθέτιδας, Ago Panini, η οποία είχε σκηνοθετήσει αντίστοιχα το διαφημιστικό το 2014.

Ένα μέρος του ΤV spot για το 2019 έχει γυριστεί στην πόλη που βρίσονται τα κεντρικά του Calzedonia Group αλλά και τον τόπο ίδρυσης του brand την μαγευτική Βερόνα.

Η Julia Roberts σε κατάστημα Calzedonia, επιστρέφει ως η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον, βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά καταστήματα του brand σε όλο τον κόσμο και είναι ευπρόσδεκτη από το προσωπικό του καταστήματος σαν μια συχνή και αφοσιωμένη πελάτισσα. Η είσοδος μέσα στα καταστήματα Calzedonia μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο στυλ.

 

Μέσα από την νέα καμπάνια μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τα 3 must have της νέας σεζόν που πρωταγωνιστούν στο styling της Julia Roberts.

Το πιε ντε πουλ, ένα διαχρονικό σύμβολο του στυλ, το οποίο θεωρείται το πιο in fashion σχέδιο για την συλλογή της φετινής σεζόν F/W.Ένα κλασικό print που θα συνδυάσεις με όλα τα σοφιστικέ σου σύνολα και θα απολαύσεις όλο τον χειμώνα δίνοντας στο style σου ένα update που σίγουρα θα σου αρέσει πολύ!

Το πάντα επίκαιρο καλσόν με polka dots σχέδια, παρουσιάζεται με μια γεωμετρική ματιά στην νέα συλλογή της Calzedonia. H πιο ωραία λύση για τα party look που έρχονται αφού θα το συνδυάσεις άψογα με τα φορέματα σου η τις φούστες που σκέφτεσαι να φορέσεις μέσα στις γιορτές δίνοντας στα look σου cosmopolitan αέρα!

Τα νέα καλσόν με κασμίρ, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση, αποτελώντας ένα απαραίτητο στοιχείο της χειμερινής σεζόν. Τι καλύτερο από το να επιλέγεις κάτι στιλάτο άνετο αλλά και ζεστό! Τα βασικά αυτά ζητήματα καλύπτονται με αυτή την επιλογή και μάλιστα με την ποιοτιή υπογραφή του top brand Calzedonia

Μια καμπάνια που εμφανίζεται μέσα από διαφορετικά κανάλια και θα μας κρατήσει συντροφιά για τον χειμώνα που έρχεται.Παράλληλα με το τηλεοπτικό διαφημιστικό, θα υπάρχει μια ποικιλία από digital περιεχόμενο που θα προβάλλει τα backstage «χιουμοριστικά» στιγμιότυπα.

Read More

And More