“Η κάρτα Μου” Τεχνική Κάλυψη: Η μόνη κάρτα που… επισκευάζει όλο το σπίτι

Με τα κλιματιστικά να εγκαινιάζουν την νέα σεζόν, υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετήσουμε και δεν αφορούν μονάχα το κόστος και το περιβάλλον, αλλά και την ίδια την υγεία μας. Διότι, ένα air condition που δουλεύει νυχθημερόν χωρίς να δέχεται την απαραίτητη τακτική συντήρηση είναι και δαπανηρό και επιζήμιο για την ατμόσφαιρα, αλλά και πηγή αναπνευστικών παθήσεων και αιτία εξάπλωσης ασθενειών. Με τα φίλτρα του μηχανήματος ψύξης και θέρμανσης να επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση και να συγκεντρώνουν βακτήρια, μικροοργανισμούς, σκόνη και αλλεργιογόνους παράγοντες, αντιλαμβάνεσαι πως το καθάρισμά τους πρέπει να είναι συχνό και λεπτομερειακό.

Και ενώ το καθάρισμα των φίλτρων είναι κάτι που μπορούμε ευτυχώς να κάνουμε και μόνοι μας, μιας και είναι απαραίτητο να γίνεται σε μηνιαία βάση, ωστόσο η συντήρηση από επαγγελματία είναι αναγκαίο να συμβαίνει μια φορά τον χρόνο! Ο λόγος που το service είναι τόσο σημαντικό για την υγεία μας κρύβεται στις πολλαπλές παθήσεις και μολύνσεις που καραδοκούν στο κλιματιστικό μας.

Ανάμεσα στα πιο ζημιογόνα για την υγεία μας στοιχεία που συναντάμε στην λειτουργία ενός air condition είναι:

• Η μετάδοση της νόσου των λεγεωνάριων

• Η πρόκληση αλλεργικής ρινίτιδας

• Η εξάπλωση ιών, όπως ο Η1Ν1

• Η πρόκληση ψύξης

Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, είναι αδιαμφισβήτητη η ανάγκη να περνούν τα κλιματιστικά μας από ετήσια συντήρηση, ώστε να αποφευχθούν όλες οι επιζήμιες επιδράσεις τους. Πώς μπορούμε, όμως, να εντεπεξέλθουμε στο υψηλό κόστος ενός service, αλλά και να βεβαιωθούμε πως γίνεται με επαγγελματισμό; Αποκτώντας την “Η Κάρτα Μου” Τεχνική Κάλυψη που μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης σε 74 ειδικότητες με δωρεάν παροχές αξίας 250€!

Για ποιο λόγο να επιλέξουμε την “Η Κάρτα Μου” Τεχνική Κάλυψη;

♦ “Η κάρτα Μου” παρέχει σε όλα τα μέλη της ΔΩΡΕΑΝ:

• 1 ετήσια συντήρηση ενός (1) κλιματιστικού, αξίας 19€ (άνω των 2 κλιματιστικών)

• 5 εργασίες ετησίως, σε κάθε μία (1) από τις παρακάτω ειδικότητες:
✓ Υδραυλικές
✓ Ηλεκτρολογικές
✓ Ρολά
✓ Οικιακές Συσκευές
✓ Κλειδαριές

♦ Όλοι οι τεχνικοί είναι επαγγελματίες, πλήρως πιστοποιημένοι και αξιολογημένοι, με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει στην οικία, πολυκατοικία ή στο κατάστημά σας.

♦ Η εξυπηρέτηση των πελατών μας πραγματοποιείται όλο το 24ωρο και καλύπτει όλο το φάσμα των τεχνικών ειδικοτήτων και υπηρεσιών. Το ανθρώπινο δυναμικό ξεπερνά τους 3.000 άριστα καταρτισμένους και επιλεγμένους τεχνικούς σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας εργασίες 74 τεχνικών ειδικοτήτων.

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε την “Η Κάρτα Μου” Τεχνική Κάλυψη;
Τηλεφωνώντας στο 2130 710 001 ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ για να αποκτήσουμε την Ατομική “Η κάρτα Μου” Υγείας με 39€ ή την Οικογενειακή “Η κάρτα Μου” Υγείας με 59€. Μαζί τους θα λάβουμε χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση την “Η κάρτα Μου” Τεχνική Κάλυψη.