Η Pure Silk Collection της Falconeri είναι ό,τι πιο αιθέριο για αυτό το καλοκαίρι!

Ρομαντικό, αιθέριο, αισθησιακό. Το μετάξι είναι μια εξαιρετικής ποιότητας ίνα. Το καλοκαίρι είναι η εποχή, που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ρούχα άνετα και κομψά, που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα όσο τα φοράμε. Η εταιρεία Falconeri, λοιπόν, ετοίμασε μία συλλογή με αυτά τα χαρακτηριστικά και άψογη ποιότητα! Pure Silk – μία συλλογή που προέρχεται από το κουκούλι που δημιουργεί ο μεταξοσκώληκας για να προστατευθεί, μέχρι να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα. Φτιαγμένη από υλικά που έχουν αντοχή στο χρόνο και τη ζέστη και με ένα νήμα από μετάξι που αποπνέει θηλυκότητα με την εγγυημένη ύψιστη δεξιοτεχνία και υπέρτατη άνεση.Ανακαλύψτε όλη την συλλογή Pure Silk – μπλούζες, top, πουκάμισα, στα 99€!

Απαλά και έντονα χρώματα και έναν κοινό παρονομαστή: την απλότητα Falconeri που κάνει τη διαφορά. Ρούχα που έχουν style, αγκαλιάζουν το σώμα και γίνονται all – time κομμάτια που βάζεις τώρα στην ντουλάπα σου και έχεις για πάντα, αφού το μετάξι είναι διαχρονικά κομψό υλικό!

To καλοκαίρι της Falconeri είναι ανεπιτήδευτα κομψό, μοναδικό κι αυθεντικό. Ακριβώς όπως η Pure Silk Collection, η οποία χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα ελαφρύ και δροσερό νήμα της και χαρίζει σοφιστικέ στυλ και άνετη εφαρμογή στις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Η φετινή συλλογή είναι πραγματικά ιδιαίτερη και αξίζει να την ανακαλύψεις στα καταστήματα.

Τα διαχρονικά κομμάτια της συλλογής χάρη στις φυσικές ίνες δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Με την υπογραφή του ιταλικού knitwear brand Falconeri, αποτελούν την ιδανική επιλογή για all – time classic εμφανίσεις. Εγώ ξεχώρισα αυτή την συλλογή, γιατί εδώ θα βρεις ρούχα που φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά κυρίως κομμάτια που δεν έχουν σχέση με τα trends αλλά αποτελούν διαχρονικές επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολύ καιρό!

Ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, το μετάξι χαρίζει ένα κομψό σαγηνευτικό στυλ και προσδίδει ένα ανέμελο ύφος, χωρίς να υπολείπεται σοφιστικέ προσωπικότητας. Η χαλαρή επισημότητα στα καλύτερά της. Δες την συλλογή και διάλεξε τα new summer look που θα σε ανανεώσουν και θα κάνουν update την εμφάνιση σου. Κυριαρχούν οι σοφιστικέ ζεστοί, αλλά και οι πιο τολμηροί χρωματικοί τόνοι. Τα κλασικά χρώματα πρωταγωνιστούν: λευκό και αποχρώσεις του μπεζ και καφέ, με τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις όπως πράσινο, πορτοκαλί, ροζ να σου χαρίζουν έναν fresh αέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το αγαπημένο σου μεταξωτό κομμάτι σε αυτή την συλλογή!

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή Pure Silk – μπλούζες, top, πουκάμισα, στα 99€!

Αποκτήστε, τώρα, την Pure Silk Collection στο  Falconeri eshop  σε όλα τα καταστήματα Falconeri:  

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Εμπορικό Κέντρο “Golden Hall”, Μαρούσι  210 6838142 Αθήνα

Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα 210 3639493 Αθήνα

Τσιμισκή 70, 231 027 5143 Θεσσαλονίκη