Jacqueline Mikuta: Η αγαπημένη μας influencer φοράει το must – have sneaker “CLIFF”

Το instagram έχει γίνει πολλές φορές η αιτία για να δημιουργήσουμε το τέλειο styling, να πάρουμε ιδέες για νέες αγορές και πολλά outfits. Κύρια πηγή έμπνευσης είναι οι influencers που με το στιλ τους μας δείχνουν όλα όσα πρόκειται να φορέσουμε και ποια είναι τα must – have items που θα μας απασχολήσουν στιλιστικά.

Μια από τις αγαπημένες μας influencers είναι η Jacqueline Mikuta, το fashion icon με καταγωγή από τη Σουηδία που μας έχει κάνει να κοιτάμε το λογαριασμό της στο instagram άπειρες ώρες και να δημιουργούμε τέλεια looks. Ένα από τα μεγάλα νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι το εξής: η Jacqueline σε μια street style εμφάνιση απαθανατίστηκε να φοράει το must – have sneaker της σεζόνCLIFF”, που φέρει την υπογραφή του brand “STEVE MADDEN”.

Τα στοιχεία που κάνουν τα “CLIFFτόσο ξεχωριστά είναι το color block pattern και τα prints, που έχουν έμπνευση από το ζωικό βασίλειο (leopard) ή από την army αισθητική (παραλλαγή).

Είναι το άνετο παπούτσι που θέλουμε να φοράμε στις πρωινές μας βόλτες με sporty σύνολα και daily statement looks. Ξεκάθαρα πρόκειται για μια νέα αγορά που έχουμε προσθέσει στη shopping list μας και ήδη ξέρουμε σε ποια καταστήματα θα το βρούμε.

Τα Nak shoesφιλοξενούν” τα sneakers CLIFFτου STEVE MADDEN και μπορείς να τα βρεις στα ομώνυμα καταστήματα ή να τα αποκτήσεις online. Επίσης, στα Nak shoes θα βρεις όλη τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2018/19, η οποία απαρτίζεται από stylish σχέδια που καλύπτουν κάθε γυναικεία ανάγκη και γούστο.

Τα Nak shoes δημιουργούν και πηγαίνουν μπροστά, εμπνέονται από την ιδέα της περιπέτειας στην καθημερινή μετακίνηση και την αίσθηση της κοινότητας που δημιουργεί. Εντυπωσιακά animal prints, work-to play ready τακούνια, μποτάκια με ανάγλυφες υφές, μεταλλικά χρώματα και ιδιαίτερα τακούνια, chunky sneakers σε μια πλούσια γυναικεία συλλογή από γνωστά brands όπως STEVE MADDEN, Dune London, Nina New York, Pikolinos, Butterfly Twists, Bally, Versace, Versus Versace, Santoni, Blumarine και πολλά ακόμη.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!