Καρολίνα Ροβύθη: Η επιτυχημένη έκθεσή της στη Νέα Υόρκη «All you need is Greece in New York»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η έκθεση «All you need is Greece in New York», της Καρολίνας Ροβύθη στην Opening Gallery, στην Tribeca, Νέα Υόρκη.

Για μία ακόμη φορά τα έργα της εκτέθηκαν με σκοπό την στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Luv Michael, που παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε άτομα με αυτισμό.

Το παρών έδωσαν σημαντικά πρόσωπα, όπως ο πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, η Lisa Liberatore, ιδρύτρια του Luv Michael η δημοσιογράφος Χρύσα Αβράμη, η ηθοποιός και συγγραφέας Χριστίνα Μαυρωνάς, ο founder & CEO της εταιρίας Olyra,Γιάννης Βαρελλάς, όπως επίσης καλλιτέχνες και εκπαιδευτές της διασποράς.

Η έκθεση φιλοξενήθηκε από τον οργανισμό Greece in USA, σε επιμέλεια της ακαδημαϊκού Dr Sozita Goudouna, τελώντας υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το μοναδικό δημιούργημα της Καρολίνας Ροβύθη που υλοποιήθηκε στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, στον Όλυμπο, ένα έργο τέχνης που για πρώτη φορά καλλιτέχνης υλοποίησε με μοναδικό τρόπο, μαζί με το λεύκωμα “Αll you need is Greece” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key books, στόλιζε την walker street, με την ταινία «The power within us» να ηχεί στην Opening Gallery.

Η έκθεση της Καρολίνας Ροβύθη πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το ταξίδι της στα Χάμπτονς για το φιλανθρωπικό γκαλά, Blue Dream, με τα γνωστά σύμβολα έμπνευσης, «Hellenic air tsarouchi» και «Aygolemono», αναδεικνύοντας το έργο της καλλιτέχνιδος και κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Read More

And More