Αν μόλις απέκτησες το μωρό σου, τότε αυτό το θέμα σε αφορά άμεσα!

Εάν μόλις καλωσόρισες το μωρό σου στον κόσμο, τότε είναι βέβαιο πως διανύεις μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή σου! Μία νέα “σελίδα” αρχίζει να γράφεται από εδώ και πέρα, γεμάτη καινούριες εμπειρίες και αρκετές προκλήσεις, αλλά οπωσδήποτε με μοναδική σημασία για εσένα και το μωρό σου! Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες μετά την εγκυμοσύνη είναι εύκολο να προκαλέσουν ένα μικρό άγχος στις νέες μητέρες, καθώς πέρα από τις αυξημένες υποχρεώσεις και τις πρωτόγνωρες ανησυχίες γύρω από το παιδί τους, εκκρεμεί και το ζήτημα… της εξωτερικής εμφάνισης. Άλλωστε, το γυναικείο σώμα υποβάλλεται σε μεγάλες αλλαγές κατά την περίοδο της κύησης, οι οποίες αφήνουν τα “σημάδια” τους και μετά τον τοκετό. Και όμως, πολλές νέες μητέρες και μάλιστα μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities καταφέρνουν να ανακτήσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους πολύ σύντομα μετά την απόκτηση του μωρού τους, χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο από την Αμερική!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς οι διάσημες μαμάδες επανέρχονται άμεσα μετά τον τοκετό και το σώμα τους φαίνεται αψεγάδιαστο, τότε ήρθε η στιγμή να μάθεις την απάντηση! Επιτέλους, η λύση που ονομάζεται Mom Makeover® ήρθε και στην Ελλάδα για να αποκαταστήσει πλήρως το σώμα, τη γεννητική περιοχή, το στήθος, το πρόσωπο, αλλά και τα αισθητικά ή λειτουργικά προβλήματα που αφήνει στο γυναικείο σώμα ο τοκετός.

Μπορεί να είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα, είναι όμως γεγονός ότι το Mom Makeover®, δηλαδή η αποκατάσταση της μαμάς μετά τον τοκετό, πραγματοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Αμερική! Πρόκειται για εξειδικευμένες κλινικές, τις οποίες επισκέπτεται η μαμά, είτε έχει γεννήσει πρόσφατα είτε μετά από χρόνια, για να βρει σε έναν χώρο ένα team ειδικών, που αναλαμβάνουν να διορθώσουν ό,τι την ενοχλεί στο σώμα της μετά τον τοκετό. Έτσι, δεν χρειάζεται να ψάξει διαφορετικά ιατρεία ή διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, αφού σε μία κλινική Mom Makeover® μπορεί να αποκαταστήσει από τις ραγάδες και το στήθος της, μέχρι ακόμη και την χαλάρωση κόλπου!

 

Οι αλλαγές στο σώμα
Όσο και αν μια μέλλουσα μαμά φροντίσει το δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν ραγάδες μετά την απώλεια των κιλών, είτε στην κοιλιά, είτε τους γλουτούς. Παράλληλα, μετά την εγκυμοσύνη αρκετές γυναίκες παρατηρούν επίμονο τοπικό λίπος, ακόμη και σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Η χαλάρωση της κοιλιάς, η ξαφνική εμφάνιση ή η επιδείνωση της κυτταρίτιδας και η αύξηση του σωματικού βάρους, που δεν μπορεί να μειωθεί με μία απλή δίαιτα, είναι μόνο μερικά από τα κατάλοιπα του τοκετού στο σώμα της μητέρας.

 

Οι αλλαγές στη γεννητική περιοχή
Ένας φυσιολογικός τοκετός αφήνει συνήθως μία χαλάρωση κόλπου στη γυναίκα, γεγονός που προκαλεί συχνές κολπίτιδες, μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση από τον σύντροφο, ακόμη και ακράτεια πρώτου βαθμού σε πολύ νεαρές γυναίκες. Αυξημένη τριχοφυΐα ή και σκούρες κηλίδες στη γεννητική περιοχή, αποτελούν μερικά από τα συχνά αισθητικά προβλήματα μετά τον τοκετό.

 

Το Mom Makeover® στην Ελλάδα!
Μία ομάδα εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Γυναικολόγων και Ψυχολόγων, με επικεφαλής τον Χειρουργό Γυναικολόγο Dr. Ναούμ, αναλαμβάνουν να καταρτίσουν το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ανάλογα με τις δικές της ανάγκες! Η μητέρα μπορεί να βρει μία πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων ή μη επεμβατικών λύσεων, για να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά ή αισθητικά προβλήματά της. Ανάμεσα στις επεμβατικές χειρουργικές λύσεις βρίσκονται η κοιλιοπλαστική για την αποκατάσταση της κοιλιάς, η αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, καθώς και η κολποπλαστική για τη μείωση του εύρους του κόλπου.

Παράλληλα, στο Mom Makeover® η ομάδα των ιατρών μπορεί να προτείνει και μη επεμβατικές λύσεις, με θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο για την εξάλειψη των κόκκινων ή λευκών ραγάδων και της τομής από την καισαρική, για την αντιμετώπιση του συγκεντρωμένου τοπικού λίπους στην κοιλιά, για την απώλεια συνολικού βάρους και τη σμίλευση των γλουτών, για την αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού ή της ελαφριάς χαλάρωσης κόλπου που δεν απαιτεί χειρουργείο, με το επαναστατικό laser Vagitense, καθώς και για την εξάλειψη των πανάδων ή της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, που συνήθως εμφανίζονται μετά τον τοκετό. Με άλλα λόγια, όλη η φροντίδα που χρειάζεται η μαμά, σε ένα σύγχρονο ιατρείο!

 

Δες περισσότερα για το Mom Makeover® στο video που ακολουθεί:

 

Mom Makeover®
Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών 22ος όροφος
Τηλ: 210 8835100
www.mommakeover.gr
www.nikosnaoum.gr

Read More

And More