Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος ολοκληρώθηκε με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ να βρίσκεται δίπλα στους αθλητές

Την Κυριακή στις 11 Νοεμβρίου ήταν μια μεγάλη γιορτή για το χώρο του αθλητισμού! Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με κόσμο (για την ακρίβεια με 55.000 δρομείς) και όλοι έτρεξαν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Τα τελευταία 21 χρόνια οι συμμετέχοντες έχουν έναν “ισχυρό” σύμμαχο στο πλευρό τους που φροντίζει την… ΑΥΡΑ τους. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτέλεσε το επίσημο νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου και την κύρια πηγή ενυδάτωσης όλων των δρομέων.

Ο σημαντικός ρόλος του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στον Μαραθώνιο
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βρισκόταν στην εκκίνηση, τον τερματισμό και σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού των αγώνων. Ο βασικός του ρόλος ήταν να προσφέρει το απαραίτητο κύμα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης που χρειάζονταν οι αθλητές, ενισχύοντας έτσι τη φυσική κατάσταση και την αντοχή τους, αλλά και να εμψυχώσει τους δρομείς ώστε να ξεπεράσουν τα όριά τους. Σε αυτό το “έργο” φυσικά δεν ήταν μόνο του, καθώς λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού στο σημείο εμψύχωσης του Ευαγγελισμού ο DJ του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ έπαιζε δυναμική μουσική και η ομάδα των Hi5ers παρότρυναν τους δρομείς να συνεχίσουν.

Εκπλήξεις και παιχνίδια για τους συμμετέχοντες
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ενίσχυσε τη δυναμική του παρουσία με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο αφού στο Χωριό των Χορηγών, το εντυπωσιακό του περίπτερο ήταν εμπνευσμένο από τις αξίες που πρεσβεύει η μάρκα, όπως φροντίδα, ευεξία, ισορροπία και ενέργεια. Αυτό που “έκλεψε” τις εντυπώσεις ήταν το παιχνίδι ισορροπίας, το οποίο δοκίμασαν οι συμμετέχοντες προσπαθώντας να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Στο περίπτερο υπήρχε μια ακόμα έκπληξη, αφού εκεί βρέθηκαν αγαπημένοι καλεσμένοι αθλητές που υποδέχονταν τον κόσμο και μοιράζονταν το μήνυμα του αθλητισμού και της προσπάθειας, όπως οι παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνους Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς και ο παγκόσμιος πρωταθλητής και παγκόσμιος record man Μιχάλης Σεΐτης, οι οποίοι μοιράστηκαν με όλους το μήνυμα του αθλητισμού και της προσπάθειας.

Η αξία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, εδώ και 21 χρόνια υποστηρίζουν ένθερμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη μεγαλύτερη δρομική οργάνωσης της χώρας, φροντίζοντας την ΑΥΡΑ όλων των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και τονίζουν την αξία της άθλησης.