Οι κάτοικοι της Σπάρτης φώναξαν “This Is Sparta” στο πιο Fiber Party που έγινε ποτέ!

Αν βρέθηκες στη Σπάρτη, το προηγούμενο Σάββατο, τότε σίγουρα θα πέρασες πολύ καλά. Γιατί εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Τάμτα και η COSMOTE ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πιο εκρηκτικό πάρτι του φετινού Φθινοπώρου.

Η Σπάρτη φόρεσε τα καλά της και το κέντρο της πόλης «πλημμύρισε» από κόσμο. Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, όλοι τους ήταν έτοιμοι για παιχνίδια και διασκέδαση. Και αυτό ακριβώς έγινε. Για να γιορτάσει, λοιπόν, τη δημιουργία υποδομής Fiber To The Home και να παρουσιάσει στους κατοίκους της Σπάρτης τη δύναμη των οπτικών ινών, η COSMOTE σχεδίασε και υλοποίησε δύο απόλυτα fun ενέργειες.

Η COSMOTE γιόρτασε τη δημιουργία υποδομής FTTH στη Σπάρτη μέσα από μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης και πραγματοποίησε την πιο εντυπωσιακή ζωντανή σύνδεση. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από 5 ακόμη πόλεις, οι οποίες βρίσκονται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Και το καλύτερο; Το όνομα τους ήταν «Σπάρτη». Έτσι, μέσω μίας απλής οικιακής σύνδεσης FTTH, οι κάτοικοι της ελληνικής Σπάρτης γνωρίστηκαν και «ένωσαν» τις φωνές τους με εκείνες των κατοίκων της Σπάρτης του New Jersey, της Georgia, του Illinois, του Michigan και της North Carolina. Και, αν αναρωτιέσαι πώς συννενοήθηκαν, ένα “This Is Sparta“, που ταρακούνησε την πόλη, ήταν υπεραρκετό.

Μέσα από ζωντανή σύνδεση που υλοποιήθηκε με μια απλή οικιακή σύνδεση FTTH, οι κάτοικοι της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από 5 ακόμη πόλεις στην άλλη άκρη της γης, με το όνομα «Σπάρτη».

Επιπλέον, η COSMOTE διοργάνωσε το Fiberathlon, ένα παιχνίδι που συνδύασε την εξερεύνηση και το κυνήγι θησαυρού με την τεχνολογία augmented reality. Οι κάτοικοι της Σπάρτης, μέσα από ένα mobile application, «χαρτογράφησαν» το COSMOTE Fiber περπατώντας ή τρέχοντας σε όλο το μήκος του και έμαθαν τα πάντα για αυτό. Οι 10 πρώτοι που κάλυψαν ολόκληρο το μήκος διαδρομής του δικτύου οπτικών ινών με τον καλύτερο χρόνο, κέρδισαν δωρεάν σύνδεση Fiber To The Home στα 200Mbps για ένα χρόνο.

Η COSMOTE διοργάνωσε το Fiberathlon, ένα παιχνίδι που συνδύασε την εξερεύνηση και το κυνήγι θησαυρού με την τεχνολογία augmented reality και μοίρασε πλούσια δώρα.

Και, επειδή η βραδιά was still young συνεχίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η Τάμτα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τις μεγαλύτερες τις επιτυχίες, με τους κατοίκους της Σπάρτης να τραγουδούν και φυσικά να κάνουν άφθονα Insta-Story.

Τι είναι το Fiber To The Home;

Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών, COSMOTE Fiber, φέρνει 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα του σπιτιού με τεράστιες δυνατότητες! Θα μπορείς να κάνεις download το αγαπημένο σου βίντεο σε μερικά δευτερόλεπτα, να παρακολουθείς το πρόγραμμα που θες σε live streaming χωρίς καμία διακοπή και σε HD ποιότητα, αλλά και το παιδί σου να παίζει ταυτόχρονα online games χωρίς lagging, χωρίς αυτό να επηρεάζει σε τίποτα την εμπειρία InternetΓιατί μιλάμε για 100% εγγυημένες ταχύτητες στα 100 και 200Mbps.

Και δε θέλω να ανησυχείς ότι μόνο οι κάτοικοι της Σπάρτης είναι τυχεροί, αφού αν μένεις στο Παλαιό Φάληρο, το Μαρούσι, το Γαλάτσι, το Χαλάνδρι, τον Παπάγο-Χολαργό, την Κηφισιά, τα Πατήσια, τον Άγιο Αρτέμιο, τους Αμπελόκηπους, τη Νέα Σμύρνη και το Ψυχικό, τότε έχεις και εσύ πρόσβαση στο Fiber To The Home του Ομίλου ΟΤΕ. Αν πάλι είσαι εκτός Αθηνών, το FTTH είναι διαθέσιμο σε περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, στο Πανόραμα, την Ευκαρπία και το Ωραιόκαστρο, αλλά και στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα σε περιοχές του Δήμου Χανίων. Μάθε περισσότερα στο: www.cosmote.gr/fiber