Οι ONIRAMA συνθέτουν και τραγουδούν για τους Σούπερ Ήρωες του σήμερα

Καραντίνα. Θυμάσαι; Σπίτι. Κλεισμένοι. Όλοι. Όχι όλοι… Υπήρχαν κάποιοι που δούλευαν, για να έχουμε εμείς τα απαραίτητα. Και τώρα, την επόμενη μέρα, είναι μια καλή στιγμή για ένα “ευχαριστώ”. Ένα μελωδικό ευχαριστώ από τους ONIRAMA…

Θυμάμαι ότι η μόνη έξοδος ήταν το σούπερ μάρκετ. Οι μοναδικοί άνθρωποι που αλληλεπιδρούσα -εκτός των λίγων και πολύ πολύ κοντινών, ήταν οι άνθρωποι στα Lidl. Οι εργαζόμενοι που κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε, έδωσαν όλη τους την ενέργεια ώστε να διαχειριστούν με επιτυχία τις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας. Εκεί, στην πρώτη γραμμή, με το χαμόγελο πίσω από τις μάσκες τους, οι εργαζόμενοι των καταστημάτων και των αποθηκών της εταιρίας, αλλά και όλων των υποστηρικτικών τμημάτων, έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να μην μας λείψει τίποτα.

Και κάπως έτσι, με αφοσίωση και δόσιμο, τα κατάφεραν. Βγήκαν ακόμα πιο δυνατοί από αυτήν την πανδημία και είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Δεν νομίζεις ότι αξίζουν ένα τεράστιο, τεράστιο ευχαριστώ; Για όλα εκείνα τα αυτονόητα που διατήρησαν αυτονόητα για όλους εμάς. Για το κάθε μέρα μας που είχε αυτό το κάτι που θύμιζε την κανονικότητά μας, τα ψώνια μας, τα αναγκαία μας, τα απαραίτητά μας.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στη νέα κανονικότητα η Lidl Ελλάς θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζομένους της για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πλαίσιο της κρίσης και να τους προσφέρει λίγες στιγμές διασκέδασης.

Κι αυτό έγινε με τον πιο γλυκό και επιτυχημένο τρόπο. Με ένα τραγούδι που αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα, την αγωνία, το φόβο που βίωσε ο καθένας το διάσημα αυτό. Για μπες στη θέση τους… Για σκέψου… Ήταν εκεί. Να δουλεύουν, όσο εμείς ήμασταν προστατευμένοι στο σπίτι μας.

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι “Σούπερ ήρωας” προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο του lockdown.

Ένα τραγούδι λοιπόν γραμμένο από τους ONIRAMA είναι δικό τους, φτιαγμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς! Για τους ήρωες που κράτησαν την καθημερινότητά μας με τον δικό τους σημαντικό τρόπο ζωντανή.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής. Εκεί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live το τραγούδι που έγραψαν, εκεί ειπώθηκε το “ευχαριστώ” της εταιρίας σε όλους εκείνους που δόθηκαν στις δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε. Τριάντα εργαζόμενοι, καθώς και οι Υπεύθυνοι Τμημάτων του κέντρου διανομής της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, απόλαυσαν το τραγούδι με τίτλο “Σούπερ Ήρωας”. Για τους Σούπερ Ήρωες. Χωρίς εισαγωγικά.

Στην εκδήλωση, ΦΥΣΙΚΑ, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι απαιτούμενες αποστάσεις, ενώ η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και δημιουργήθηκε video clip.

Γιατί η Lidl Ελλάς εμπιστεύεται τους εργαζομένους της, τους ανταμείβει καθημερινά, τους εκτιμά, τους αναγνωρίζει. Για τη δουλειά τους, για την αφοσίωσή τους, για τον κόπο τους. Και δεν είναι μόνο ένα τραγούδι. Το κάνει με προγράμματα ανάπτυξης, με ευκαιρίες εξέλιξης, με μισθούς άνω του μέσου όρου εργασίας και με επιπρόσθετες παροχές. Την περίοδο της καραντίνας η Lidl Ελλάς χορήγησε έκτακτη παροχή συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας, τοποθέτησε διαχωριστικά πλεξιγκλάς στα ταμεία και προσέφερε σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στα άμεσα μέλη των οικογενειών τους, πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Για αυτό λοιπόν ας ακούσουμε κι εμείς τον Σούπερ Ήρωα. Γιατί κι εμείς οφείλουμε ένα ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

Read More

And More