Οι σαγιονάρες με έμπνευση από την τροπική Βραζιλία που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό σου στιλ

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή (δηλαδή λίγο πριν φτάσει το καλοκαίρι), σκεφτόμαστε τα beach looks μας και τα super καλοκαιρινά σύνολα που θα φορέσουμε. Φυσικά, όταν όλα αυτά έρχονται στο μυαλό μας, ξαφνικά η ανάγκη να αποκτήσουμε ένα νέο ζευγάρι σαγιονάρες, γίνεται πιο έντονη. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια οι σαγιονάρες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν ένα σημαντικό ρόλο στο στιλ μας, κάνοντάς μας πολλές φορές να ξεχνάμε τα sneakers ή οποιοδήποτε άλλο casual καλοκαιρινό παπούτσι. Ναι, έτσι ακριβώς είναι! Όταν πάμε στην παραλία, σίγουρα θα επιλέξουμε να σετάρουμε το μαγιό μας με σαγιονάρες. Όταν έχουμε κάνει πεντικιούρ και αμέσως μετά πάμε για καφέ, θα προτιμήσουμε και πάλι να φορέσουμε σαγιονάρες. Όταν πάμε για ψώνια με τις φίλες μας, βρίσκουμε τον τρόπο τις εντάξουμε στο στιλ μας. Δεν συμφωνείς;

Αλήθεια, εσύ έχεις βρει αυτό ή αυτά τα ζευγάρια που θα προστεθούν στη shopping list σου; Εγώ κάτι έχω να σου προτείνω! Οι αγαπημένες σαγιονάρες IPANEMA επιστρέφουν δυναμικά και έχουν σκοπό να ξεσηκώσουν τα βήματά μας με τα πιο υπέροχα σχέδια! Ο τρόπος τους να συνδυάζουν το brazilian vibe με το ελληνικό στιλ, τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα, είναι ξεκάθαρα μοναδικός. Οι αυθεντικές σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ ταξίδεψαν από την τροπική Βραζιλία και πρόκειται να… καταφθάσουν στα πόδια μας με τα πιο απίθανα χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα.

 

Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με την χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι ή το διάσημο logo τους, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που προτείνει φέτος η ΙΡΑΝΕΜΑ.

Μπορείς να επιλέξεις τα έντονα prints για τις πρωινές σου βόλτες και βουτιές στη θάλασσα, συνδυασμένα με το μαγιό και το παρεό, ή πεδιλάκια για το μεσημεριανό σου καφεδάκι, φορεμένο με το τζιν σορτσάκι σου. Επιπλέον, τα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες (αλυσιδίτσα, glitter, καρδούλες κ.λ.π.), είναι τέλειες επιλογές για την απογεματινή βόλτα στις βιτρίνες με την κολλητή ή και για μια ανατρεπτική elegant εμφάνιση στο γάμο της φίλης, συνδυασμένα με το μεταξωτό σου καφτάνι.

Η ΙΡΑΝΕΜΑ έρχεται κοντά μας με την εταιρία Adams Shoes, που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού. Προσφέρει σχέδια και επιλογές για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες, και όλες τις καταστάσεις. Είναι αυτό που λέμε δηλαδή, ένα πασπαρτού και must item του καλοκαιριού.

P.S.: Ολοκληρώνοντας, θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι πολύ σημαντικό αγαπητή μου αναγνώστρια. Έχε κατά νου πριν φύγεις για διακοπές, ότι καμία βαλίτσα δεν είναι ολότελα έτοιμη αν δεν περιλαμβάνει τις αγαπημένες σου ΙΡΑΝΕΜΑ. Το καλοκαίρι, οι βόλτες, ο ήλιος και η θάλασσα, βρίσκονται προ των πυλών και οι ultra-stylish σαγιονάρες IPANEMA σε περιμένουν να τις αποκτήσεις.

Read More

And More