Όλα όσα ψάχνεις σε μια κουζίνα και όχι μόνο, θα τα βρεις στα Veneta Cucine και μάλιστα στις καλύτερες τιμές

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούσε η μαμά σου, όταν επισκεπτόταν τα νέα σπίτια συγγενών και φίλων; Μα, φυσικά την κουζίνα και δεν είχε καθόλου άδικο. Η κουζίνα αποτελεί τον πυρήνα και την καρδιά ενός σπιτικού. Είναι εκεί όπου συμβαίνουν όλα. Εκεί γίνονται οι μεγάλες συζητήσεις, παίρνονται οι σοβαρές αποφάσεις και φυσικά τρώγονται τα πιο νόστιμα φαγητά. Στην κουζίνα είναι που οι οικογένειες δημιουργούν αναμνήσεις.

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό η κουζίνα να εμπνέει ζεστασιά, οικειότητα και να σε κάνει να αισθάνεσαι καλοδεχούμενη, ειδικά αν είναι η κουζίνα του δικού σου σπιτιού. Θες να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτυπώνουν τον χαρακτήρα τον δικό σου, αλλά και της οικογένειάς σου, να είναι όμορφη για να σε προσκαλεί να κάτσεις σε εκείνη και κυρίως να είναι ποιοτικά φτιαγμένη για να σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ότι θα είναι το καταφύγιό σου στα χρόνια που θα έρθουν.

Όλα αυτά, αλλά και ακόμα παραπάνω θα τα βρεις σε μια κουζίνα της Veneta Cucine.

Η ιταλική ποιότητα και το ιταλικό design, είναι από μόνα τους μια υπόσχεση εμπιστοσύνης, αλλά η Veneta Cucine, είναι πολλά παραπάνω από αυτά. Ξεκίνησε ως μια οικογενειακή εταιρεία στα μέσα περίπου του προηγούμενου αιώνα και πλέον μετρά περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας, με καταστήματα σε δεκάδες χώρες.

To γκρουπ Veneta Cucine είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο επίπλων κουζίνας στην Ιταλία και στα 90.000 τετραγωνικά μέτρα εργοστασιακής επιφάνειας της, απασχολεί περισσότερους από 500 υπαλλήλους χάρη στους οποίους σχεδιάζει, παράγει, διαχειρίζεται και διανέμει στην παγκόσμια αγορά πάνω από 60.000 κουζίνες τον χρόνο.

60.000 κουζίνες που έχουν όλες να επιδείξουν τα καλύτερα υλικά για την συναρμογή τους : κασώματα ανθυγρά πάχους 19,2χιλ με μηδαμινές εκπομπές φορμαλδεΰδης
(κατηγορία F4stars). Πόρτες από λάκα νερού, πιστοποιημένους βακελίτες μέχρι ξύλα με φυσική ξήρανση και φουρνιστά. Blum και Kessebohmer είναι οι κολοσσοί στους πιο αξιόπιστους μηχανισμούς που συνεργάζονται με την Veneta cucine .

Επίσης κάτι μοναδικό είναι το βάθος των πάγκων στα 64εκ. και κατά συνέπεια και όλων των ντουλαπιών που είναι βαθύτερα ώστε να δίνουν περισσότερη εργονομία αλλά και χωρητικότητα !

Υπάρχουν σχέδια για κάθε γούστο. Για τους ρομαντικούς, για όσους προτιμούν το μοντέρνο design, για εκείνους που θέλουν απλές γραμμές, αλλά και για όσους δεν ξέρουν ακόμα τι θέλουν και είναι στην διαδικασία αναζήτησης.

Και αν δεν έχεις καταλήξει σε αυτό που ακριβώς ψάχνεις και ποιο είναι το όραμα που έχεις για την κουζίνα σου, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Veneta Cucine, στα τέσσερα μαγαζιά της σε Αθήνα (Κηφισιά, Μαρούσι, Άλιμο) και Κόρινθο, είναι παραπάνω από πρόθυμο να σε κατευθύνει προς την καλύτερη επιλογή για εσένα. Με 300 παραλλαγές χρωμάτων και υλικών, με απεριόριστες προσαρμογές, 40 μοντέλα, 400 παραλλαγές πάγκων, 6000 διαχειριζόμενους κωδικούς, 10 συστήματα, αλλά και επιλογές σε υλικά όπως ξύλο, γυαλί, λάκα, βακελίτη ή πολυμερικό βακελίτη (γυαλιστερά ή ματ), είναι σίγουρο πως η κουζίνα των ονείρων σου σε περιμένει στα Veneta Cucine.

Παράλληλα, η Veneta Cucine μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο σας με ντουλάπες υπνοδωματίου ιταλικής κατασκευής και άψογου design καθώς και με τραπέζια, καρέκλες και σκαμπό που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους και την ποιοτική κατασκευή τους.

Επειδή όμως, ζούμε και σε μια εποχή, όπου η οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν επιτρέπει σε πολλούς από εμάς, να κάνουμε αυθόρμητα έξοδα, τα μοντέλα της Veneta Cucine, ξεκινάνε από 2.500-3.000 ευρώ, χωρίς όμως να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα των υλικών τους, αλλά ούτε και στο design τους. Εδώ η σχέση ποιότητας-τιμής έχουν ως κοινό παρονομαστή τον καταναλωτή και τον σεβασμό προς αυτόν και τις ανάγκες του.

 

Read More

And More