Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τα Ω-3 λιπαρά σε ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσεις

Tα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι πραγματικά ανεκτίμητα για την υγεία μας, αφού κάθε σύστημα, κάθε όργανο, ακόμη και κάθε κύτταρο του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους. Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3 λιπαρά; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Μήπως τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας είναι κακός “προάγγελος” συγκεκριμένων ασθενειών;

Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα θα απαντήσει ο εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των Ω-3 λιπαρών και διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής, Dr. William S. Harris (Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota).

Θα ακολουθήσει ο γνωστός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD, Δημήτρης Γρηγοράκης, ο οποίος ως Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μιας εξαιρετικής φυσικής πηγής των Ω-3 λιπαρών οξέων και των βιταμινών D και A.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10:00, στο Divani Apollon Palace & Thalasso (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη), ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ειδικούς και να εκφράσει τα ερωτήματα και τις απορίες του.