Όσο ψωνίζεις… τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να πας στη Disneyland Paris! Τέλειο;

Τα ταξίδια μας δένουν περισσότερο με τους αγαπημένους μας. Αποκτούμε κοινές αναμνήσεις, κοινές εμπειρίες, γέλια που θα θυμόμαστε για πάντα. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα ταξίδι στη Disneyland Paris; Η Alpha Bank με τη Mastercard σου δίνει τη δυνατότητα!

Όσοι είναι δίπλα μας, μοιράζονται τα όνειρά μας, μπορούν και ακούν τις σκέψεις μας, μας στέκονται στις δύσκολες στιγμές και μας κάνουν να νιώθουμε πάντοτε ασφάλεια και ζεστασιά. Αυτές είναι οι σχέσεις που τελικά μας βοηθούν να φτάσουμε μακριά, πιο πέρα από όσο μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε και να φτιάξουμε αναμνήσεις. Αναμνήσεις στις οποίες θα συντρέχουμε κάθε φορά, με λαχτάρα να τις ξαναβιώσουμε έστω και για λίγο. Το ίδιο κάνει και η δυνατή σχέση της Alpha Bank με τη Mastercard, που τώρα μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε ανεκτίμητες εμπειρίες στη μαγευτική Disneyland Paris, οι οποίες θα μετουσιωθούν σίγουρα σε ανεκτίμητες αναμνήσεις.

Οποιαδήποτε αγορά με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και τις 30 Νοεμβρίου, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε το όνειρο της Disneyland® Paris, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

2 τυχεροί το μήνα κερδίζουν ένα ταξίδι για 4 άτομα και έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εκεί που η μαγεία γίνεται πραγματικότητα και αποκτά ζωή. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, οι 16 τυχεροί θα απολαύσουν και επιπλέον προνόμια, όπως δωροεπιταγές  για γεύματα και ψώνια για όλους καθώς και VIP fast passes για τα 2 συναρπαστικά πάρκα της Disneyland® Paris. Κορύφωση αυτού του μαγικού ταξιδιού θα είναι η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, όπου οι τυχεροί θα ζήσουν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες και οι όροι του διαγωνισμού στο alpha.gr/cards.

Read More

And More