Radiance: η θεραπεία που θα σου δώσει λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα ακόμη και την τελευταία στιγμή!

Αυτή η εβδομάδα έχει τις δυσκολίες της. Είναι εκείνες οι μέρες, που αισθάνεσαι την κούραση όλης της χρονιάς να σε κυριεύει. Τη νιώθεις στη ψυχή σου, τη βιώνεις στο σώμα σου, τη βλέπεις στο πρόσωπο και στο δέρμα σου. Παρατηρείς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην επιδερμίδα σου την στιγμή που κάνεις… χορταστικό close up και οι ρυτίδες δεν αργούν να κάνουν την (έντονη) εμφάνιση τους στο πρόσωπο σου.

Πρόβλημα; Αρκετά μεγάλο, ειδικά, αν σκεφτείς ότι η εορταστική περίοδος και οι βραδινές έξοδοι είναι προ των πυλών. Όλοι μας θέλουμε να φορέσουμε τα καλά μας και να είμαστε πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Άλλωστε, μία φορά το χρόνο το δικαιούμαστε και τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη αφορμή. Στο κλίμα αυτό και το κουρασμένο μας δέρμα, για το οποίο, όμως, σου έχω την καλύτερη θεραπεία αποτοξίνωσης.

 

Αν δεν σου περισσεύει χρόνος και θες άμεσα αποτελέσματα, τι θα έλεγες για μία θεραπεία Αναγέννησης από τον Dr. Ζήση Μπουκουβάλα;

 

Η θεραπεία Radiance είναι ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με Nd-Yag λέιζερ και σωματίδια νάνο-άνθρακα. Είναι η καλύτερη θεραπεία ενάντια στην τοξινική γήρανση, στο σχηματισμό των ελευθέρων ριζών και στην έλλειψη λάμψης.

Το λέιζερ εκπέμπει ακτίνα υψηλής έντασης φωτός, συγκεκριμένου μήκος κύματος που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θερμότητα του λέιζερ δίνει τη δυνατότητα στο Carbon Gel να απορροφάται απο το δέρμα, διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος, αποχρωματίζοντας τις κηλίδες και τις πανάδες και, σαν να μην έφθαναν όλα αυτά,  επαναφέρει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι, αν θες να αντιμετωπίσεις την τοξινική γήρανση, είναι απαραίτητη πρώτα η αποτοξίνωση και η επανενεργοποίηση του οργανισμού.

Δοκίμασε τη θεραπεία Radiant, και δες την επιδερμίδα σου να αναζωογονείται κατά 45% και τα κύτταρα σου να αποτοξινώνονται σε ποσοστό που αγγίζει το 31%.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε ένα click εδώ: https://www.drboukouvalas.gr/radiance/