Σαγιονάρες: Αυτά είναι τα key items για την παραλία και πως να τις φορέσεις!

Έτοιμες για καλοκαιρινές εξορμήσεις; Tώρα που όλα είναι έτοιμα, μην ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου είτε πας για βουτιά σε κοντινή παραλία είτε φεύγεις για την πρώτη σου απόδραση. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ την βαλίτσα μου χωρίς τις αγαπημένες μου σαγιονάρες. Κey item για την παραλία με κανένα άλλο παπούτσια να μπορείς να την συναγωνιστεί στα beach look, γιατί εκτός από άνετη μπορεί να γίνει και πολύ στιλάτη, αυτό βέβαια αν διαλέξεις την σωστή, και σου μιλάω για την νέα συλλογή της Ipanema.

Oι σαγιονάρες είναι το παπούτσι που σίγουρα όλες έχουμε, αλλά κάθε χρόνο θες και μία ακόμη γιατί θες να ανανεώσεις το χαλαρό style παραλίας. Με χρώμα με floral σχέδια με leopard detail, σανδάλια ή slides έχουμε πάντα πολλές επιλογές και με την νέα collection της Ipanema ακόμη περισσότερες ώστε να επιλέξουμε την τέλεια για αυτό το καλοκαίρι.

Πάμε να δούμε styling tip ώστε να τις φορέσεις με style αυτό το καλοκαίρι!

Διάλεξε έντονο χρώμα

Βold χρώματα που ολοκληρώνουν τέλεια ένα beach σύνολο. Πράσινο κίτρινο κόκκινο όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο, και μην προσπαθήσεις να τις ταιριάξεις πάντα με το μαγιό σου παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε ένα colorfull σύνολο.

Prints για surf looks

Αν σου αρέσει το mix & match styling τότε τα prints είναι ο λόγος που επιλέγεις μία σαγιονάρα. Floral ή leopard μπορείς να δημιουργήσεις το super beach look εύκολα μέσα από την νέα collection της Ιpanema και βέβαια να δημιουργήσεις ένα super surf look.

Σανδάλια για όλη μέρα!

 

Αν είσαι από αυτές που θες ένα παπούτσι για την παραλία και την βόλτα μετά τότε τα σανδάλια σαγιονάρες είναι η απόλυτη λύση για σένα ( και για μένα). Ιδανικές για τα νησιά, για την άμμο, για τις καλοκαιρινές σας βόλτες, για το σαββατοκύριακο στο χωριό, για το πάρτι, και γιατί όχι? ακόμη και για το γάμο της κολλητής σου.

Slides για πιο minimal style

Όσο πιο απλά τόσο πιο καλά, minimal slides για την παραλία για εσένα που θες να είσαι stylish χωρίς υπερβολές. Βeige ή μαύρες θα διαλέξεις το χρώμα που θα συνδυάσεις με τα σύνολα σου αυτό το καλοκαίρι και στην νέα συλλογή της Ipanema θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

Glitter για ξεχωριστά look

Αν είσαι από αυτές που θέλουν να ξεχωρίζουν τότε τα glittered σχέδια της Ipanema θα σου κλέψουν την καρδιά. Λάμψη και glam με σχέδια που πάνε παραλία αλλά σίγουρα τα συνδυάζεις με τα maxi φορέματα σου τα βράδια στο νησί. Τέλεια επιλογή για τα holidays σύνολα σου

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε στα πιο σημαντικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο Ιnstagram

Μπείτε στο www.adamsshoes.gr για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357 22 346151