Site icon TLIFE

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το ερωτικό τραγούδι που χόρεψαν πριν το Survivor All Star

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσαν ένα τρυφερό βίντεο στο Tik Tok.

Το αγαπημένο ζευγάρι, υποδέχτηκε το νέο έτος, πιο ερωτευμένο από ποτέ, κάτι που θέλησαν να μοιραστούν και δημόσια με τους διαδικτυακούς τους φίλους, χορεύοντας, ένα τραγούδι, που τους εκφράζει απόλυτα.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα,  ανέβασαν βίντεο στο Tik Tok, με την τρυφερή στιγμή τους, κρατώντας ο ένας δυνατά το χέρι του άλλου, και χορεύοντας, το νέο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη, με τίτλο «Κράτησέ με», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από την Cobalt Music.

@marialena.rou Καλοτάξιδο κοριτσάρα μου!  Κομματάρα! @jenny_georgiadi @Sakis Katsoulis #kratiseme #fyp #fy #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ #newsong #newhit #greece ♬ Kratise me – Τζένη Γεωργιάδη

Το τρυφερό βίντεο του Σάκη και της Μαριαλένας, υπό την ηχητική υπόκρουση του «Κράτησέ με», αμέσως συγκέντρωσε αρκετά likes και σχόλια με το ζευγάρι πλέον να βάζει τα δυνατά του για το Survivor All Star το οποίο αυτή την Κυριακή κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

© 2024 tlife.gr